Slavendrijver

 

Heb je de ambitie om zelf wetten te maken zodat je anderen kunt dwingen te doen wat ze liever niet willen doen? Dan is de politiek misschien wel geknipt voor jou. Laat een berichtje achter in de slaaf suggestie sectie met je interesses en we kunnen kijken of er een plaatsje in een compulsieteam voor je beschikbaar is.

Voor hen die niet te beroerd zijn vuile handen te maken, zijn er het leger en politie, waar je direct mensen onder vuur kunt nemen die een andere mening hebben dan je opdrachtgevers. Als je liever het administratieve werk doet (lijsten maken wie er in een kooi moet worden opgesloten en wie niet), dan is de rechterlijke macht of de wetverzinnende macht meer wat voor jou.

Hoe dan ook, aan macht geen gebrek en dat is dan ook de reden voor de uitstekende arbeidsvoorwaarden en geringe ontslagkans. Onze klanten kunnen niet voor een concurrent kiezen en daarnaast kunnen we net zoveel geld in onze bankrekening typen als we maar willen. Als dat allemaal faalt, zijn er altijd nog de groepen mensen die benadeeld worden door onze compulsieteams en proberen ons wat toe te schuiven om de regels wat aan te passen of anders te interpreteren.

stuur mee

Comments: