Demissionaire dictatuur

Vrijspreker: Dat een demissionair kabinet alleen op de winkel past, dat station waren we al gepasseerd, toch lijkt er meer aan de hand.

Opperdienaar: We zagen al dat er hele avondklokken werden doorgejast terwijl ze demissionair zijn. Ook gaven ze 21 miljard uit zonder goedkeuring van het parlement en zeiden ze zelfs 'die motie gaan we niet uitvoeren' en dreigden op te stappen terwijl ze demissionair waren, een soort dubbel demissionair. Rutte denkt zelfs dat hij demissionair gezien meer macht heeft, omdat het parlement het kabinet niet nog een keer kan laten vallen.

Er wordt ook steeds luider geroepen om een verbod op de FvD en ook andere partijen die de democratie bekritiseren. De democratie, het ware geloof van vandaag. Het domein van de nieuwe 'true believers' dat evenals het ware geloof van 200 jaar geleden wordt verspreid met legers en zendelingen in arme landen. Die landen zijn arm omdat ze niet van de enige ware god houden: de democratie. Ze moeten zich bekeren tot het heilige boek van 'de rules based order'. Tussen de god van de democratie en die van de bijbel, zat nog de god van de natiestaat/nationalisme, maar die liet ook een nare smaak achter na 2 wereldoorlogen.

Volgens de nieuwe heerschers moest je alleen het woord nationalisme van het fiasco van nationaal socialistische afhalen, dan kwam het allemaal goed. Niet te veel aan veranderen, internationaal socialisme is veel beter dan nationaal socialisme.

De nieuwe god van de democratie faalt echter net zo hard als die vorige goden (Hans Herman Hoppe beweert zelfs dat hij harder faalt dan de monarchie). Net als bij alle eerdere falende goden, worden afvalligen die op dat falen wijzen door de ware gelovigen de samenleving uitgekotst. Op de brandstapel met de ongelovigen. Het heilige boek is wet, bij Ayatollah en D66.

Het is dan ook te verwachten dat mensen die een dergelijke dictatuur runnen, zich extreme zorgen maken over hun tegenstanders die allemaal de democratie, de rechtstaat en alles wat nobel en goed is om zeep willen helpen. De projectie in het brein van ware gelovigen garandeert dat dit gebeurt. Precies zoals de mensen die van de belasting van anderen leven constant preken over slavernijverleden en mensen die onhygiënisch zijn, geobsedeerd met het milieu bezig zijn en zich met chemicaliën aan de snelweg vastplakken.

 green vote environment projection

Timmermans projecteert

Vrijspreker: Het lijkt me een verschijnsel dat niet tot Nederland beperkt is

Opperdienaar:  Je hebt natuurlijk de enorme populariteit van Trump in de VS, die met elke waanzinnige aanval van het 'rechtssysteem' op hem populairder wordt (hij was in 2023 50 miljoen kwijt aan advocaatkosten), terwijl de parasiterende paleiselite zich met de handen in het haar afvraagt waarom de laatste belachelijke beschuldiging van een gevallen instituut zijn populariteit niet wegvaagt.

hitler goes for third reich look

Maar ook in Duitsland noemt de president Frank-Walter Steinmeier de AFD een stel ratten. Dit nadat een parlementslid ze eerder 'vliegen op een hoop stront' noemde. Dankzij deze aanvallen zal hun populariteit alleen maar toenemen, want luisteren naar de vijand doe je nooit. Hij heeft geen terechte bezwaren, het zijn raaskallende gekken, je moet ze censureren, de mond snoeren en uiteindelijk de nek omdraaien als ze niet bijdraaien. Want de nieuwe god is net als alle voorgaande goden, gevuld met wijsheid en liefde, maar als het niet wederkerig is, dan ga je er aan.

steinmeier Iemand die waarschuwt tegen fascisten

In Hongarije is daar Orban in Tsjechië en Polen zijn ze ook niet zo van de linkse plannen, verder het Vlaams Blok, het Front Nationaal, PVV, Lega nord. Geen partijen die nu direct vrijheid voorstaan, maar wel stemmen verzamelen van mensen die het helemaal gehad hebben met de elite. Een onwetende elite die zich net zo aan hun spreekbuizen van universiteiten en media vastklampt als de Sovjet Elite dat deed aan de ooit van kapitalisten buit gemaakte kapitaalgoederen en productiemiddelen. Vast geroeste oude zooi, die niet met de tijd is meegegaan.

Comments:

Doneer5