Het Nederlandse gouden visum afgeschaft

Vrijspreker: Onze opperheerser zijne hoogheid Willem Alexander noemde Nederland in zijn kerstspeech een van de beste landen ter wereld. Wat zegt de Praxeologie hier over?

Opperdienaar: Ja, Rutte noemde Nederland al eerder 'behorend bij de rijkste landen ter wereld, maar niet als het om geld gaat'.

Je kon voor het voorrecht in Nederland te wonen betalen. Een investering van 1.25 miljoen euro verzekerde je er van om door onze capabele heersers van je eigen intuïtie beroofd te worden met hun dreigementen. Als je geluk had werd je door ze opgesloten in je Vinex woning of geïnjecteerd met iets waar mensen in verhoogd tempo van lijken dood te gaan en als je Geert van de Bossche mag geloven, je een sitting duck maakt voor de vervolg variant op JN.1 omdat je generieke immuunsysteem gesloopt is en het specifieke immuunsysteem je er niet meer tegen beschermd. Maar goed, het schijnt moeilijk te zijn om mensen dood te krijgen met biologische wapens, dus we zullen het zien.

Genoeg oude koeien uit de sloot gehaald, Wat was het resultaat van dit geweldige aanbod?

Na 10 jaar: 10 aanvragen afgeschaft wegens gebrek aan animo.

Vrijspreker: Duidelijk een van de beste landen ter wereld en ook nog een van de rijkste. Kun je in Nederland miljonair worden?

Opperdienaar: Als je als miljardair begint wel.

 

Comments:

Doneer3