De kwade schurk

Vrijspreker: Als een buitenlandse gevaar wordt opgetuigd, wordt het kwaad meestal geportretteerd als geconcentreerd in een enkele kwade genius aan de top. Hoe komt dit?

Opperdienaar: Dat wordt inderdaad zo voorgesteld. Als je bijvoorbeeld Hitler had omgelegd voordat hij aan de macht kwam, was WO2 er dan niet geweest? Begon het met hem en zou het met hem eindigen? Je ziet het natuurlijk overal in de geschiedenis. Ik weet nog hoe de Turkse overheid Abdullah Öcalan arresteerde. Hun propaganda was: 'We hebben het brein te pakken achter de 'totaal ongeprovoceerde' terroristische aanvallen op ons onschuldige moederland. Het is voorbij, het is afgelopen, u kunt rustig gaan slapen.' Natuurlijk was het niet voorbij, want de echte oorzaak was het verzet van een slecht behandelde etnische groep in hun eigen belastingboerderij, niet een topdown hersenspoeling door een kwade genius. Door de drijfveer van de aanvallers te misrepresenteren en ze neer te zetten als barbaarse malloten, deden ze zichzelf geen gunst. De arrestatie maakte geen einde aan het terrorisme. Natuurlijk blijven de haviken bij hun standpunt dat er alleen wat harder op geslagen moet worden en dat je vooral niet moet luisteren naar de argumenten van de andere kant.

ocelan

Israel

Israël is ook zo'n geval. De machthebbers daar denken steeds maar de terroristische, antisemitische, nazi reïncarnatie te hebben uitgeroeid met de laatste lading bommen op flatgebouwen. Het gaat volgens de haviken alleen maar om irrationele, religieuze, moordzuchtige malloten die als natte droom hebben om alle joden de zee in te drijven. Het gaat niet om mensen die niet graag in een Israëlische openlucht gevangenis opgroeiden en niet graag hun kinderen uit het puin van hun opgeblazen woningen trekken. Met andere woorden, het heeft niet te maken met verzet en legitieme grieven, maar met een soort hersenziekte. Je kunt er niet mee praten of onderhandelen. Het enige dat rest is ze allemaal over de kling jagen. De cirkel van misbruik wordt gesloten.

netanyahu hitler

 

before and after rubbelisation gaza

Hierboven een tweet  van een havik die een aantal satelliet foto's laat zien van voor en na de bombardementen. Je moet vooral niet luisteren naar wat hun grieven zijn.

israel territory

 

De nieuwslezer legt je uit, wat je hier hoort: "From the river to the sea, Palestine shall be free", is een roep om genocide. Net zo als je door de media uitgelegd werd dat "There are fine people on both sides", vertaald moest worden naar "Trump noemde nazi's fine people". Of dat Trump's mensen aanspoorde om zich met chloor te injecteren tegen Covid19. En als het met genoeg emotie gebracht wordt, hoor je het ook echt. Ik kan me nog herinneren hoe een aantal corporate media interviewers van Roger Stone bij hoog en laag beweerden dat Trump dit letterlijk gezegd had en als bewijs een fragment afspeelden waarin hij dit niet zei, waarna ze terugkwamen met 'je hoort hem hem toch zelf zeggen?". Mensen met TDS hoorden waarschijnlijk ook wat hen verteld werd dat ze moesten horen.

Dat ze in Israël de weg kwijt waren (angst is een slechte raadgever), bleek al bij de draconische Covid maatregelen. Echter na de aanslag van 7 oktober is het helemaal duidelijk. Eerst schieten ze zelf in paniek een enorm aantal eigen mensen dood (friendly fire). Let vooral op de uitspraak:

In one of the most recent revelations, an Israeli air force colonel admitted to a Hebrew podcast that they blew up Israeli homes in the settlements but insisted they never did so “without permission.”

Met andere woorden:"I was just following orders".

En onlangs schoot het Israëlische leger 3 ontsnapte gijzelaars dood die geen kleren aanhadden, in het Hebreeuws schreeuwden en met een witte vlag zwaaiden.

Om te zien wat angst gestuurde blindheid met het beoordelingsvermogen van deze -je moet er nog een paar keer flink op timmeren- havik deed: Een mooie compilatie van uitspraken van Netanyahu.

1.If you take out Saddam, Saddam's regime, I guarantee it will have enormous positive reverberation in the region

2.if you take away the Sovjet Union and it's proxy the PLO, international terrorism would collapse.

3.Nadat hem gevraagd werd "Are there any other nations on which you want the USA to launch preventative attacks against at this point", antwoordde hij: "The answer is categorically yes, Irak and Iran but a third nation is Libya as well"

 palesitnians israel

 

Opperdienaar tweet strip searched with ak

Wat verder natuurlijk ook niet kosher is, is dat Netanyahu Hamas jarenlang steunde. Op de vraag is "Is dat niet gevaarlijk?" antwoordde hij:"Wij controleren de hoogte van de vlam"

Vrijspreker: Het is altijd: luister niet naar de knettergekke vijand en wat zijn grieven zijn en er is niet mee te onderhandelen en we rukken vooral niet op naar/in zijn territorium. Waar zie je dat nog meer?

Een ander voorbeeld is Osama Bin Laden. Die noemde een aantal grieven (militaire basis in het midden oosten) die door GWBush vertaald werden in "They hate us for our freedoms" En als je de nieuwslezer diep in de ogen keek, hoorde je het hem ook echt zeggen. Hitler is ook zo'n geval. We leerden vroeger allemaal op school dat Duitsland schandalig behandeld was na WO1 bij het verdrag van Versaille en dat dit de oorzaak van WO2 was (terechte grieven waren genegeerd). Ook dat dit de reden was om het na WO2 anders aan te pakken. Maw: hadden we maar naar die grieven geluisterd na WO1.

Nog een voorbeeld is Rusland, vervang het kaartje van Israël hierboven door dat van NAVO en open een paar geschiedenisboeken en je zou kunnen begrijpen waar de terechte grieven vandaan komen. Maar goed, je kunt er ook op los haviken en nog eens pleiten er flink op te timmeren en kaas in je oren stoppen voor terechte grieven.

look how close they put countrie

iran military bases

Een ander voorbeeld is wat je nu in Europa met Vlaams belang, Alternatief voor Duitsland, de PVV, Trump en alle populistische partijen ziet. Ze hebben legitieme grieven, over islam, over woke, over het WEF, over de onteigening van de boeren, over de vaccins. Maar wat doet de linkse power elite? Luisteren naar terechte grieven? Nee, ze noemen ze fascist, extreem rechts, neonazi, racist, dom en zetten ze buiten spel, sturen het OM op ze af, censureren ze, of laten doorgesnoven Romeo's nog eens flink op ze wappierammen.

Vrijspreker: Wat gaat dat betekenen?

Opperdienaar: Je luistert naar de terechte grieven, of je timmert er nog maar een paar keer op los, want het enige dat ze begrijpen is geweld en er valt niet mee te onderhandelen, waarna je tot je verbazing constateert dat de grieven nog meer voedingsbodem hebben gevonden bij nog meer mensen, tot de dam breekt.

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp