Hoe kom je af van de patriot wappies?

Vrijspreker: Hoe kom je als heerser af van patriot wappies, die een luis in de pels vormen van de totalitaire machthebber?

Opperdienaar: Altijd hetzelfde recept. Neem Netanyahu, hij ligt onder vuur vanwege corruptie en wil het rechtssysteem zo aanpassen dat hij de rechter kan ontslaan die hem vervolgt. Er volgen grote protesten vanuit de bevolking, hoewel niemand in de europese pers Netanyahu bespreekt zoals Victor Orbán. Wat je als heerser altijd paraat moet hebben is een minderheid die je vreselijk behandelt. Ze kunnen in opstand komen, maar je kiest ze zo zwak uit, dat dit geen kans van slagen heeft. De kans is groot dat ze bij verwanten in het buitenland steun gaan zoeken.

Nu is het geloofwaardig dat je vanuit het buitenland wordt aangevallen. Als timing belangrijk is, regel je zelf die aanval. Of je zorgt dat je eigen beveiliging net even ergens anders is en de aanval niet kan voorkomen. Als je de tijd hebt kunt je de minderheid net zo erg onderdrukken dat de aanval vanzelf komt. Op het moment van de aanval roep je heel hard:"Barbaarse ongeprovoceerde aanval".

Nu is het land in staat van oorlog en sluiten de gelederen zich. Wie durft zich in tijden van oorlog nog druk te maken over corruptie van de heerser? Niemand toch? Verder stuur je de patriot wappies de loopgraven in voor een onwinbare guerrilla strijd. Zo verminder je hun aantallen.

Vrijspreker: Zijn er meer voorbeelden te vinden?

Opperdienaar: In Oekraïne hetzelfde verhaal. De regering daar staat eigenlijk altijd op losse schroeven met meerdere revoluties in het recente verleden. Oekraïners weten wel dat hun heersers corrupt zijn. Tijd dus om een aantal onderdanen die nogal verwant zijn met Russen ...

ukrain election map

flink wat bommen en wetgeving op hun hoofd te gooien zodat ze zich op zijn minst 2e rangs burgers voelen. Na verloop van tijd kun je er van uit gaan dat ze hulp gaan zoeken bij de grote broer of dat de grote broer dat spontaan aanbiedt na het zien van de beelden. Nu heb je een land in een staat van oorlog en wie doet er dan nog moeilijk over corruptie? En je stuurt de patriot wappies weer de gehaktmolen in.

Vrijspreker: Nog een voorbeeld?

Opperdienaar: In de VS ligt de president ook nogal onder vuur vanwege corruptie via zijn familieleden. Zijn populariteit is gedaald tot 37%.  Het financiële systeem loopt al op zijn einde nu de schuld explosief oploopt met ook nog een stijgende rente. Bij vorige keren dat de rente opliep zoals vlak voor de covid pandemie, kwam er gelukkig net op tijd een crisis die het noodzakelijk maakte om weer even een hoop geld te drukken en wetgeving er door te drukken. Nu is het dan weer zo ver. Hoewel ik zelf hoopte op een nep invasie door buitenaardse wezens, lijkt het probleem nu een wereldoorlog te vereisen. We hebben een nieuwe 'axis of evil'.

axis of evil

Janet Yellen zei al dat de VS best meerdere oorlogen tegelijk kunnen financieren. Joe Biden zei hierover: Natuurlijk, we zijn het krachtigste land dat ooit bestaan heeft.

Vrijspreker: Verwacht U een false flag?

Opperdienaar: Het ligt wel voor de hand te wachten op de 'totaal ongeprovoceerde barbaarse aanval'. Dan moeten de patriot wappies waarschijnlijk het mitrailleurvuur in rennen of wat daar tegenwoordig voor doorgaat. Zoals bij Irak en Afghanistan zeg maar. Zodat er daarna nog meer goedgelovige blauwharige covid idioten over zijn die geloven dat centrale bankiers klimaatverandering kunnen bestrijden.

 

Comments:

Doneer2a