Opgehemeld en Uitgekotst

Vrijspreker: U beweert dat de roverheid altijd uitkotst wie ze eerst op handen dragen.

Opperdienaar: Het doet denken aan de opening van de Part of the problem podcast:"Als je wilt weten wie de vijanden van morgen zijn, kijk dan wie ze vandaag steunen".

Het overkwam Osama Bin Laden die gesteund werd om Sovjets te vermoorden toen die Afghanistan bezetten en uitgekotst toen hij zich verzette tegen westerse regimes.

osama zbig brzezinski

Het overkwam Saddam Hussein toen die chemische wapens kreeg geleverd om de ayatollah's van Iran te bestrijden en uitgekotst werd toen die die wapens gebruikte om Koerden te vergassen en olie niet langer in dollars wilde afrekenen. Het overkwam Kadhafi die eerst met celebrities uithing in New York en later gedood werd ook nadat hij een goud valuta wilde invoeren voor de arabische wereld. We came, we saw he died (video alleen op youtube zelf te zien).

 crazy dictator

Het overkwam ook Assad de heerser van Syrië die ooit Brad Pitt en Angelina Jolie op bezoek kreeg, maar toen hij geen aardgas van Qatar via een pijplijn door Syrië naar europa wilde doorlaten omdat hij de Russische heersers een haven aanbood en die liever geen concurrentie zagen voor hun gas, was het snel afgelopen met de vriendschap. Ook in Iran, waar de door westerse regimes gesteunde Sjah aan de macht kwam door een CIA coup tegen een democratische gekozen regime, veranderde steun in haat. Dit is niet uniek voor westerse regimes maar ook in andere regimes worden de opgehemelden uiteindelijk uitgekotst.

Vrijspreker: Geldt het alleen voor vazalstaten?

Opperdienaar: Ik denk het niet. Alan Turing werd ooit in het VK veroordeeld omdat hij homo was, terwijl nu de pride maand steeds langer lijkt te duren (het geldt ook de andere kant op). Boeren kregen eerst subsidie en worden nu onteigend. Zwarten zijn ook van untermensch naar ubermensch gegaan en joden zijn ook onaantastbaar. Hoewel het ADL (soort CIDI van de VS) met geen woord repte over applaus voor een waffen SS lid in het Canadese parlement, terwijl ze de Dilbert cartoonist Scott Adams voor holocaust ontkenner uitmaakten.

Vrijspreker: Voor welke groep wordt dit de grootste verrassing?

Opperdienaar: Ik denk wetenschappers, misschien de lgbtq++ leden, iedereen met onderdrukkingsstatus en eventueel zelfs de oude media (was er niet een hoofdredacteur die tussen neus en lippen zei dat hij bepaalde wie de verkiezingen won?). Iedereen die een hoop subsidie krijgt en denkt wat voor te stellen. Die kapsones wordt uiteindelijk door de roverheid de grond in geslagen. Ze worden eerst met subsidies over het paard getild en dan uitgekotst omdat ze veel kosten en niets opleveren. De wetenschappers en oude media zijn hun geloofwaardigheid aan het verspelen en maken zich daarmee waardeloos. Corporaties die denken de roverheid in hun zak te hebben via lobbyisten, zouden ook wel eens op hun plaats gezet kunnen worden.

Cash out gaat de roverheid de keel uithangen, ik voel dat de houding tov Oekraïne ook aan het draaien is.

Comments:

Doneer5