Dodelijk slaapverwekkend

Vrijspreker: U las het boek Race Marxism van James Lindsay die de huidige Critical Race Theorie (CRT) in een geschiedkundig verband plaatst. Nog wat van opgestoken?

Opperdienaar: CRT is volgens Lindsay de speerpunt die je voelt die op een 100 jaar lange lans zit met intellectuele spierkracht erachter. Ik heb het dan over de CRT, bekend geworden door Robin Diangelo (White Fragility). Dit is ook verplichte kost in gemeentehuizen in Nederland.

100 jaar omdat de Marxisten al lang geleden bedachten dat die revolutie van het proletariaat tegen het kapitalisme wel eens uit kon blijven.

Moderne Marxisten erkennen dat het kapitalisme zoveel consumptiegoederen produceert, dat de arbeider niet tot opstand te bewegen is. Vandaar dat nu overgegaan is van klassenstrijd naar rassenstrijd met wat gendersaus erbij.

De aanvoerders van de BLM rellen in de VS, gaven ook toe getrainde Marxisten te zijn. Ze z

itten nu van donateurgeld in dikke villa's. Geheel in stijl van Lenin dus.

Vrijspreker: Een libertariër zal Marxisten niet snel als intellectueel herkennen.

Opperdienaar: Libertariërs zien theorie als iets wat vrij moet zijn van tegenstrijdigheden om waar te kunnen zijn. Marxisten injecteren bewust tegenstrijdigheden om verwarring te zaaien. Herbert Marcuse schreef een boek getiteld 'Repressive Tolerance'. Ze zien het meer als wat libertariërs 'strategie' zouden noemen.

Dus als je de controle over de productiemiddelen zelf wilt hebben zonder ze te bouwen/kopen, dat noem je de echte bezitter net zo lang een uitbuiter totdat jij ze bezit. Bezit is diefstal totdat jij alles onder controle hebt. 

Nu is dat geworden: Noem de bezitters die de productiemiddelen gecreëerd hebben net zo lang racist, transfoob of fascist, totdat jij die productiemiddelen in handen hebt. Zwarten die niet mee willen werken noem je 'the black face of white supremacy'. De realiteit is te veranderen door een theorie er door drammen. Zwarten kunnen wit zijn (if you don't vote for me you ain't black), mannen kunnen vrouw zijn, homo's kunnen hetero zijn. Begrijpt u het nog?

De Hongaarse perverseling György Lukács gebruikte zelfs het bewust perverse seksualeit introduceren bij kinderen om de gewone man te vervreemden van de samenleving om zo de revolutie waarschijnlijker te maken.

Je vraagt je af waarom ze in Hongarije maar niet enthousiast mee willen doen met de transgender voorlees verhaaltjes voor kinderen en waarom Putin LGBTQ propaganda aan kinderen verbood. It takes one to know one.

Voor een Marxist is intellectueel: Hoe manipuleer ik de hersentjes van de onderdanen zodat ik alles in handen krijg?

Vrijspreker: Dat ontbreekt geheel bij libertariërs. 

Opperdienaar: Bij jullie is het meer: hoe vermijd ik een oorlog? ipv Hoe win ik een oorlog? Het lijkt er op dat de Marxisten toch winnen nu de LGBTQ+ boot van de belasting en politie bij de pride parade meevaren en tegenstanders als 'haters' worden weggezet.

Het rare is alleen dat als je verteld wordt over de dodelijke 100 jaar aangescherpte speer die er aankomt verpakt in Marxistisch jargon, je er spontaan van in slaap valt. Het doet erg aan mijn reactie op preken in de kerk tijdens mijn jeugd denken. Misschien is dat wel de kracht van een dodelijke theorie: Je valt er van in slaap. Marxisme: het koolmonoxide onder de maatschappij theorieën. 

facts feelings

 Win beat left alone

Comments:

Doneer2