De uitbuitingsvrezer

Vrijspreker: U maakt zich zorgen over mensen die zich zorgen maken over uitgebuit worden: uitbuitingsvrezers

Opperdienaar: Ik moest daar aan denken toen ik in de autonome zone in Chaz die linkse landbouwer aan het werk zag in het stadspark. Ongetwijfeld iemand die heel bang was om uitgebuit te worden door kapitalisten en corporaties die hem onderbetalen voor zijn grenzeloze capaciteiten. Is er iemand die deze Chaz farmer wil uitbuiten? Nee? Eén maal andermaal?

Hoe wou hij zijn eigen capaciteiten inschatten? CEO van de boerderij? Ik denk dat hij opgevoed is met constante angst voor uitbuiters en zich ter bescherming incompetent gemaakt heeft. Want wat is een betere bescherming tegen uitbuiting dan incompetentie?

Vrijspreker: Als je incapabel bent, ben je ook niet uit te buiten is een strategie die wel zelfdestructief is.

Opperdienaar: Misschien gaat het proces wel volledig onbewust. Zodra de uitbuitingsvrezer iets nuttigs dreigt te leren, slaat hem de schrik om het hart over zijn mogelijke uitbuiting wat verder succes gelijk in de kiem smoort. Met deze instelling is zelfsabotage gegarandeerd tot hij geen enkele waarde meer heeft voor zelfs de meest kundige werkgever. Tenminste in de meest extreme gevallen. Een verminderde waarde is waarschijnlijk het gevolg bij minder extreme uitbuitingsvrezer.

Vrijspreker: Zou dit ook de reden kunnen zijn dat in de USSR iedereen alcoholist werd en in de USA zoveel mensen enorm dik zijn?

Opperdienaar: Als heerser eindig je hoe dan ook met totaal incompetente onderdanen. Of ze zijn alcoholist, of enorm dik, of woke, iig in zo'n staat dat je er zelfs met geweld geen belasting meer uit kunt persen.

2023 sterkte

Vrijspreker: Is dat ook in onderlinge relaties misschien het geval?

Opperdienaar: Het schijnt dat vrouwen die als kind misbruikt zijn, om te voorkomen dat er ooit nog iemand een seksuele gedachte krijgt bij hun aanblik, ook enorm onaantrekkelijk worden en hun haar blauw verven. Zelfsabotage is een principe dat zich openbaart op vele fronten. Misschien kent de lezer er nog wel meer. Zo kan je je leven lang met jezelf in gevecht zijn. Je verbaast je continu waarom je niet verder komt.

 sandwich woman

dont rape her

Comments:

Doneer3