Gooi je kinderen voor de bus

Vrijspreker: Als de staat leent, moet dat terugbetaald worden door de volgende generatie. Eigenlijk gooi je je kinderen voor de bus voor een beetje meer krediet nu. Waarom doet een overheid dat?

Opperdienaar: Vaak wordt gezegd: De ongeboren generatie stemt niet, dus die kun je gemakkelijker belasten. Echter een overheid die schulden aangaat bestaat al veel langer dan de democratie. Kinderen werden kennelijk al onder de bus gegooid door de Romeinen. Een hoop schulden aangaan, levert voor een overheid een groot draagvlak op voor belasting omdat het alternatief is dat de schuldeisers hun geld kwijt zijn. Als op de staatsscholen de kinderen wijsgemaakt wordt dat ze oerzonde in zich hebben voor het vernietigen van het klimaat, de planeet, het vermoorden van oma via de covaids, dat ze al hun welvaart te danken hebben aan slavenhandel 10 generaties terug en hun witte voorrecht, dan zullen de ouders van die kinderen over het algemeen niet klagen over dit kindermisbruik. Het schuldgevoel levert namelijk directe klinkende munt op via het schuld en boete principe. Klinkende munt om de schulden 'van hun ouders' terug te betalen.

Punt blijft wel dat kinderen met schuld overladen, geen nieuwe kinderen maken als volwassenen en geen productieve werknemers worden. Ze durven niet te consumeren en niet te produceren en ze vertrouwen niet eens hun eigen instincten die van nature egoïstisch zijn en leiden tot de dood van de planeet en van oma. Het zijn mensen die blijven wachten op instructies van de autoriteiten, zodat ze zeker weten dat ze niet door hun foute instincten geleid worden, maar door de alwetende experts van de roverheid.

Vrijspreker: Vaak zie je die principes ook terug in het persoonlijke leven. Hoe zit dat met kinderen voor de bus gooien?

Opperdienaar: Hunter Biden lijkt zo'n geval waarbij pappa (vice)president zijn zoon de corrupte gelden laat innen als raad van bestuurslid van Burisma (10% for the big guy). Als het misgaat, kun je altijd zeggen dat je er niets mee te maken had (ik heb me nooit bemoeid met de zaken van mijn zoon). Dit staat niet op zichzelf. Ook de recent in de gevangenis belandde Sam Bankman-Fried en zijn ex Caroline Ellison hebben ouders die grote donateurs zijn van de democraten en die nu buiten schot blijven terwijl SBF in een Bahamaanse gevangenis rot waar de ratten vrij rondlopen. Pelosi, Kerry, als je wat gaat graven hebben ze allemaal kinderen die op wonderbaarlijke wijze geld verdienen. Gelukkig is Hunter Biden nu een kunstenaar geworden die zijn kunst verkoopt aan ongetwijfeld anonieme kopers. Als je je kinderen niet meer kunt verdedigen, kun je ze altijd nog van de arrenslee gooien om de wolven van je af te schudden. Hoewel soms ook de ouders onderzocht worden

Vrijspreker: Kan het nog verder gaan met die kinderen voor de bus gooien?

Opperdienaar: Dan kom je op het niveau Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en haar veroordeling voor het pimpen van minderjarigen aan ... niemand ... terecht. Het is het meest smerige niveau waarbij kinderen voor de bus worden gegooid. Ik ben daar zelf niet ingedoken maar mensen die er wel induiken, komen heel snel in de problemen.

paying taxes to pedophiles

epstein clinton dress 

Comments:

Doneer2