Wat er moet gebeuren

Vrijspreker: U denkt dat het onmogelijk is voor de meerderheid van de onderdanen om intellectueel te leren dat ze niet beter af zijn met een dwinger. Wat dan?

Opperdienaar: Inderdaad, ze trappen eeuwig in dezelfde streken van de heerser. Het is alsof je die meeuwen op het gras ziet trappelen om die wormen naar boven te lokken die denken:"hee regen" en dan opgegeten worden. Daarvan denk ik ook:"Hoe lang trappen die wormen daar nu al in? tien duizend jaar? honderd duizend jaar? Gaan ze het ooit nog leren?" Uiteindelijk moeten die goedgelovige genen uit de genenpool verdwijnen. Al die mensen die achter rattenvangers van de communistische revolutie en de grote sprong voorwaarts aan renden, die moeten weg gefilterd worden als ik even meedenk met jullie libertariërs.

Al die mensen die al die logische contradicties maar blijven slikken en het 'the science' noemen, al die gelovigen, die moeten uiteindelijk weg geslecteerd worden. Want leren gaan ze het niet. Simpeler dan hoe het nu is, kun je het niet maken. 

Vasily Grossman schreef de roman "Life and fate" ten tijde van Stalin, maar het werd pas voor het eerst gepubliceerd in Zwitserland in 1980 lang na de dood van de auteur, omdat de KGB publicatie verhinderde. De roman gaf aan hoe wanhopig de situatie was. Joden werden gediscrimineerd omdat ze te rijk waren, maar ook te arm, ze integreerden te veel EN te weinig. De opzet was zo dat je altijd de Sjaak was.

Het doet denken aan het getob met 'cultural appropriation' in het westen. Je mag als westerling geen indianentooi opzetten, want je mag hun cultuur niet kapen. Maar als je geen tacos eet omdat ze Mexicaans zijn, ben je een 'bigot'. Seksuele appropriation bestaat dan weer niet. Als je als man een jurk aantrekt, word je de hemel ingeprezen. Het is een zelfde soort spiegeldoolhof waarin je het nooit goed doet als waar de auteur Vasily Grossman mee te maken had. De regels zijn zo dat je altijd klappen krijgt. Of zoals Maurice de Hond zijn vader citeert:"Wie bang is krijgt ook klappen". 

Als dit soort waanzin essentiële onderdelen van de economie binnenkomt, krijg je dingen zoals de landbouw collectivisatie onder Stalin of de grote sprong voorwaarts onder Mao. Of zoals in Sri Lanka: een verbod op kunstmest. Het land had een ESG scoren van 98 en de premier schreef op de Wereld Economic Forum website een artikel:"Hoe ik Sri Lanka rijk ga maken in 2025". Natuurlijk waarschuwt de centrale bank van Sri Lanka ook nog eens voor bitcoin. Het land veranderde na de landbouwhervormingen in een paar maanden tijd van rijst exporteur naar rijst importeur. Snel was er geen geld meer om olie te kopen. En die ESG waanzin wordt geloofd door Larry Fink van BlackRock die10 biljoen USD beheert. In Nederland zijn ze ook al druk bezig kunstmest de nek om te draaien en de boeren er bij. Intussen laten satellietbeelden overal magere oogsten zien behalve in China en Rusland. Lekker bezig die boycot. Naast geen Russische aardgas en geen Russische kunstmest willen ze nu ook geen Russisch goud meer kopen. Dat belooft wat.

Vrijspreker: Dus de gevoeligheid voor waanzin wordt vanzelf evolutionair uit geslecteerd?

Opperdienaar: Je moet het wel zijn gang durven laten gaan. De meest irrationele volgers van "the science" schreeuwen het hardst om het recht dat hun nageslacht te mogen afslachten. Een linkse politieke partij in Duitsland wil gratis crystal meth geven aan drugsverslaafden. Uit onderzoek blijkt nu ook dat het covid 'vaccin' wel degelijk de reproductieorganen van vrouwen beïnvloed. Terwijl de heftigste discussies over de meest onbenullige dingen gaan. Het doet denken aan het einde van het Romeinse rijk. Ten tijde van de brand van Rome, vlak voor de val, ging de discussie er over of engelen manlijk of vrouwelijk waren. Nu gaat de discussie hier over 'what is a woman?'

Natuurlijk gaat in die waanzin ook wel eens wat wokeness tenonder door wat er nog over is van de vrije markt.

Vrijspreker: Die grote slachtpartijen in China en Rusland hebben er nog geen anarcho kapitalisme ideaal gebracht. 

Opperdienaar: Niet alleen maken economische plannen van de heersers heel veel onschuldige slachtoffers, er zijn ook heel veel slechte mensen die hun lot ontlopen. Slechte mensen doen er alles aan om ook goede mensen slachtoffer te maken en tegelijkertijd zelf te overleven. Dus het proces gaat heel langzaam. Maar als ik jullie een advies mag geven:weerstand bieden werkt waarschijnlijk slechter dan meeduwen. De Duitse energieregulator waarschuwt dat Duitsland de winter niet gaat overleven zonder Russisch gas. De wal van de realiteit gaat het schip van het dogma misschien wel keren met die energiewende. 

eu population decline

 

 

 

 

Comments:

Doneer2