Disfunctionele subculturen

Vrijspreker: Hoe maak je een bataljon mensen die vreselijke wreedheden kunnen begaan, zeg maar bruinhemden. Hoe doe je de selectie?

Opperdienaar: Het is duidelijk dat je niet een advertentie plaatst. Verder moet je je realiseren dat het moeilijk is mensen zo ver te krijgen. Wat je moet doen is disfunctionele subculturen versterken. Mensen die zich al verstoten en buitengesloten voelen, halen natuurlijk sneller de trekker over. Die hebben nog een rekening te vereffenen. Maar het is een te kleine groep om een wereldoorlog mee te ontketenen. De samenleving is theoretisch nog in staat om een dergelijke groep uit te schakelen. In 2009 schreef DARPA een rapport over meme oorlogsvoering. DARPA beweerde dat memes de kracht hebben om individueel/groepsgedrag en moraal te veranderen door disfunctionele subculturen te versterken en tevens als besmettingsmechanisme kan dienen.

De nacht van de lange messen

Als de potentaat zijn geweldsapparaat wil groeien van een clubje getraumatiseerde misfits naar een echt volledig leger, met alle steun van een hele bevolking, dan moeten die misfits opgeofferd worden. Ze vormen een booster raket die uiteindelijk afgestoten wordt, wil de raket de ruimte in komen. De samenleving is uiteindelijk de intimidatie van de cancel culture bruinhemden zat. Men denkt er vanaf te komen door het leger er op af te sturen. Dat pakt niet goed uit. Het leger blijkt uiteindelijk nog vele malen destructiever te zijn.

 

nazi end of cycle gay sex

Klaus Schwab's adviseur doctor Yuval Noah Harari legt uit dat het World Economic forum en de elites een project kunnen vervolmaken waartoe vroegere overheden niet in staat waren. In zijn eigen woorden:

"In het verleden, probeerden vele tirannen en overheden het, maar niemand was het gelukt, niemand begreep biologie genoeg, niemand had de data om miljoenen mensen te hacken, noch de gestapo, noch de KGB kon het doen. Maar binnenkort zullen tenminste sommige corporaties en overheden in staat zijn systematisch alle mensen te hacken." Hij noemt het 'evolutie via intelligent ontwerp'. 

De woke groepen, terroriseren nu de samenleving, maar kijk uit wie je steunt om er van af te komen. 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp