Mass formation deprogrammering

Vrijspreker: Het COVID verhaal valt uit elkaar. Gaat dit nog verdere gevolgen hebben voor het traject waar we op zitten?

Opperdienaar: Het lijkt me sterk. Zoals Mattias Desmet al aangaf, als er een voedingsbodem is voor 'mass formation hypnosis' en alle 4 factoren aanwezig zijn:

  1. Gebrek aan sociale binding
  2. Mensen ervaren leven als zinloos en doelloos
  3. Er is ongebonden angst en ontevredenheid
  4. Er is veel ongebonden frustratie en agressie

Wat Matias Desmet niet zegt is dat deze situatie ontstaat door een te grote overheid. 

1.Sociale binding vervalt als mensen niet voor elkaar werken in allerlei horizontale relaties van klant en opdrachtgever, maar massaal voor een overheid werken gefinancierd door anonieme mensen die ze niet kennen. Sociale binding vervalt ook als de overheid liefdadigheid weg monopoliseert met een gedwongen solidariteit met mensen die dat niet verdienen of uw belastinggeld naar terroristen in Syrie brengt. Vergelijk dat eens met vrijwillige solidariteit en liefdadigheid. 

2.Mensen ervaren hun leven ook als zinloos en doelloos als ze goedkeuringen voor dakkapellen geven aan onderdanen of ze lastig vallen met bouwvergunningen of schone grond verklaringen. Wat een zinvol gevoel geeft is een product of dienst leveren aan een dankbare klant en afgerekend worden op je succes. Niet een Universe25 setting waar succes uit de lucht komt vallen zonder relatie tot inspanning. 1/5 van de millenials identificeert zich als LGBTQ, een interessant gegeven als je de uitkomst van Universe-25 kent.. 

3.Ongebonden angst en ontevredenheid komt ook doordat je productiviteit wordt weg gestolen, maar je de dief niet kent. Als een dief van je steelt, weet je tenminste waar die angst en ontevredenheid vandaan komt: die acties van de dief. Maar de overheid is constant bezig met je te redden van allerlei zelf verzonnen bedreigingen. Hun goede bedoelingen worden je van alle kanten duidelijk gemaakt. Wie zorgt er voor die ongebonden angsten:Degenen die die doorlopende crises de samenleving in pompen, en je van de regen in de drup helpen.

4.Tenslotte ongebonden frustratie en agressie. Een beetje zoals bij punt 3, je bent bijvoorbeeld ondernemer en je holt maar achteruit. Je zaak wordt gesloten, maar het is allemaal voor je eigen bestwil. Waar moet je je agressie kwijt? Niet bij je klanten, je werknemers, je toeleverancier, niet bij het virus, toch weet je dat je genaaid wordt met leugens van de experts, gigantische boetes en zinloze maatregelen.

Vrijspreker: Is er niemand die daar doorheen kan prikken?

Opperdienaar: Natuurlijk knipperen er wel wat mensen met hun ogen bij wat er gebeurt, zoals de linkse Bill Maher, die Trudeau met Hitler vergeleek. Het ging voornamelijk over deze uitspraak

Ze geloven niet in wetenschap/vooruitgang en zijn vaak vrouwenhaters en racisten. Het is een heel klein clubje mensen, maar dat neemt niet weg dat ze ruimte in nemen. Dit leidt ons, als leider en als land, om de keuze te maken: Tolereren we deze mensen?

Canada heeft kennelijk een groot gebrek aan ruimte. Misschien wat lebensraum zoeken? Voor iemand die de wetenschap zo prijst, is het ook apart dat uit opinieonderzoek blijkt dat juist zwarte Canadezen het meest tegen het 'vaccin' zijn. Bill Maher kwam langzaam tot zijn ontdekking, zoals te doen gebruikelijk als je eigen team van de rails raakt.

"Ik bedoel, Justin Trudeau... ik bedoel, ik dacht dat hij nogal cool was, toen begon ik te lezen wat hij zei"

BIll Maher heeft het nog niet helemaal begrepen want nadat hij met kritiek overladen wordt zegt hij:

Laten we dit duidelijk maken, ik ben niet veranderd, het is links, dat opgemaakt is uit een klein gedeelte die knettergek zijn en een groot gedeelte die weigeren ze daar op aan te spreken. 

Maar voor de goede opletter, was het zaadje van de knettergekheid er al vanaf het moment dat ze geweld wilden initiëren tegen anderen. Het moest alleen groeien. Laten we hopen dat we nu in het tweede stuk van de Charles Mackay quote zitten.

Mensen, het is vaak gezegd, denken in kuddes; Je kunt ze knettergek zien worden in kuddes, terwijl ze hun gezond verstand slechts langzaam herwinnen, 1 voor 1. 

en het is niet hopen dat Voltaire gelijk had

Mensen zullen altijd gek zijn en degenen die denken dat ze dat kunnen genezen zijn het gekste van allemaal.

Zoals gebruikelijk bij fascisten zijn de helden van gisteren de kop van jut van vandaag.

 trudea on truckers

 

We doen het voor de zorg -> als je die experimentele injectie niet neemt, ben je je baan kwijt. Mijn geliefde germanen zijn van een superieur ras -> oh, als ze de oorlog niet winnen kunnen ze allemaal doodvallen. De truckers zijn helden -> oh nee het zijn terroristen van wie je de bezittingen kunt afnemen zonder enige rechter daar bij te betrekken, gewoon per decreet. Een beetje zoals de joden geplunderd werden van hun bezittingen nadat ze verboden was wapens te bezitten.

 trudeau confiscation weakness

Vrijspreker: Maar geen veranderingen?

Opperdienaar: war russia vaccine

 

Comments: