Dood door corruptie

Vrijspreker: U wilt het boek 'the real Anthony Fauci' bespreken van Robert Kennedy Junior. Het boek dat niet genoemd mag worden. Een beschrijving van corruptie in de pharma wereld waar je onvermijdelijk mee te maken krijgt omdat de overheid met geweld een aantal monopolies in stand houdt.

Opperdienaar: Het voert te ver om helemaal te bespreken, want er wordt veel behandeld. Maar het is interessant om te weten dat Fauci de hoogst betaalde ambtenaar is met een salaris van $437,000 per jaar waarvan 68% van biowapen onderzoek komt. Als directeur van de National Institute of Health, stuurt hij een budget van 6 miljard en heeft eigenlijk alle andere medische instituten onder zijn controle. Uit het boek blijkt dat als je hem tegenspreekt zoals Peter Duesberg over de link tussen HIV en AIDS, dat hij een lang geheugen heeft en zorgt dat je papers nergens geaccepteerd worden en geen enkele conferentie je laat spreken. Je studenten lopen weg omdat het carrière zelfmoord is om met je geassocieerd te worden. In wikipedia komt te staan dan je een Aids-denialist bent die verstoten moet worden vanwege zijn 'long debunked' theorie.

Fauci runt een lucratieve business waarbij hij goed verdient aan patenten op medicijnen die hij dan zelf goedkeurt en natuurlijk worden er ook medicijnen afgekeurd die daar vaak een concurrent van zijn. Fauci doet dit al 50 jaar, sinds Reagan. 

Vrijspreker: Voor velen komt deze pandemie met zo'n tzar uit de lucht vallen, ook voor de auteur van dit boek?

Opperdienaar: Nee, zoals gebruikelijk zijn er al tekenen aan de wand en Kennedy bespreekt dan ook uitvoerig wat er precies met Aids en HIV gebeurde. Hij heeft het zelfs over templates. Aids werd aanvankelijk alleen bij homoseksuele mannen vastgesteld met zeer veel wisselende seksuele contacten en een enorm gebruik van zogenaamde 'poper' drugs. Er wordt een virus ontdekt dat het zogenaamd veroorzaakt dat met een PCR test gedetecteerd kan worden. Het bedrijf Burroughs Wellcome komt met een virus remmer AZT op de proppen, die zwaar gepromoot wordt. AZT is zo dodelijk met de initiële dosis van 1500 mg per dag, dat je levensverwachting niet meer dan 4 jaar was. Vermoedelijk zijn er 330000 homoseksuelen mee vermoord totdat de dosis verlaagd werd. De fabrikant waarschuwt in de bijsluiter dat de bijwerkingen van het medicijn op de ziekte kunnen lijken. Hij frappante is dat Burroughs Wellcome ook de poppers fabriceerde.

Burroughs-Wellcome owned the patent for poppers (Amylnitrate) and was the main producer of the drug from the 1960s onwards. The drug was widely used in the gay bars of the 1980s. It was later found to damage the immune system and cause Kaposi’s Sarcoma.

Mensen die bezwaar hebben krijgen te horen 'geen tijd, er sterven mensen'. Ook het frauderen met tests van alternatieve medicijnen kwam toen al voor. Je geeft zo'n afwijkende dosis, dat het gegarandeerd faalt (vergelijk Ivermectin). De test met het middel dat je wilt promoten, kun je vroeg afbreken en je kunt alleen mensen tellen die aan de ziekte overlijden waar het voor bedoeld is. Als het dus mensen op een andere manier doet overlijden, dan lijkt het middel te werken tegen de bedoelde ziekte. Dus als veel mensen van de Covid vaccins een hartaanval krijgen, overlijden ze niet meer aan covid, dus werkt het medicijn tegen Covid. Onlangs stelde een directeur van Oneamerica levensverzekeringen, dat ze een 40% hogere sterfte zien in leeftijdscategorie 18-64. Dit in Q3 en Q4 sinds de vaccinaties breed ingevoerd zijn. Dit gaat dan over alle doodsoorzaken. Overigens lijkt volgens de auteur vooral Remdesivir een reden voor de veel hogere sterftecijfers vanwege covid, vanwege overeenkomsten met Brazilie waar dat middel ook werd goedgekeurd.

Gezien het grote aantal homo's die vermoord werden, is deze clip zeer pijnlijk om te bekijken

Vrijspreker: Wat gebeurde er nog meer met Aids en wat zei Peter Duesberg daar over?

Opperdienaar: Veel van de eerste aidsslachtoffers gebruikten meerdere antibiotica tegen de SOA's en Duesberg beweerde dat dit in combinatie met het poper gebruik voor het kapotmaken van het immuunsysteem zorgde. Daarna werd de ziekte breder omdat doodsbange mensen met een positieve test, maar geen klachten AZT begonnen te gebruiken en uiteindelijk kwam de ziekte massaal in Afrika tevoorschijn, waar het opeens een meerderheid vrouwen trof en geheel van karakter veranderde.

Vrijspreker: Wacht even, hoe kan die ziekte opeens zo veranderen?

Opperdienaar: Omdat in Afrika gewoon alles onder AIDS werd geschoven, de hele pandemie is verzonnen met vage statistische modellen, zodat in sommige landen de helft van de bevolking 'besmet' was. Er werd op een gegeven moment gesteld dat een lage T-cell count een diagnose van Aids was, waardoor het aantal gevallen instantaan verdubbelde. Denk aan griepdoden her classificeren als Covid doden. Afrikanen werden ook gebruikt om allerlei medicijnen te testen. Wat ook interessant is dat er een enorme geldstroom op gang kwam om AIDS te bestrijden in Afrika, omdat je het anders moest bestrijden in New York en Los Angeles. 

Vrijspreker: Het 'You got to fight it over there, otherwise you have to fight it over here' argument

Opperdienaar: Inderdaad, kan voor allerlei buitenlandse expedities worden ingezet.

Wat ook gedaan werd is weeskinderen gebruiken voor het testen van medicijnen zie:Incarnate Children Centre (ICC). 

Een aangrijpend verhaal van Joyce Ann Hafford die 1 positieve HIV test had, geen enkele klacht, maar dacht dat het een doodvonnis was en die experimenteel medicijn Nevirapine van Boehringer Ingelheim ging gebruiken op aanraden van Fauci man Dr. Edwin Thorpe om haar baby te redden. Ze was snel dood. Haar familie werd verteld dat het niets met het medicijn te maken had, maar dat het snel voortschrijdende AIDS was. 

Maar goed, samengevat werkt het template ongeveer zo:"Je veroorzaakt een probleem (poppers/gain of function research), klopt het gevaar op met je media, je levert een dodelijk 'oplossing' met bijwerkingen die lijken op de ziekte (AZT/Remdesivir/vaccins) en schuift alle slachtoffers daarvan onder de ziekte, voegt daarna nog een berg slachtoffers toe (lage T-cell count/griep), de ziekte lijkt nu erger dan verwacht, wat de verkoop van de 'oplossing' stuwt. Je test je middel wat je wilt verkopen niet tegen een placebo, maar tegen een meningitis vaccin, dat al veel bijwerkingen heeft (hiermee zijn de bijwerkingen van je vaccin verbergen). Je kunt ook de test afbreken en de controle groep het vaccin geven zoals bij Covid. Hiermee zijn problemen nooit meer te detecteren.

Het goed werkende goedkope patentvrije middel dat je wilt blokkeren, durft niemand te testen vanwege represailles. Wie de uitdaging aanneemt, kiest een belachelijke dosis, of een niet representatieve test groep, zodat falen gegarandeerd is. Wie hier wat van zegt, maak je professioneel dood, omdat je met je gigantische budget alle belangrijke posities in alle commissies bezet. Luc Montagnier ging zo van Nobelprijs winnaar tot malloot, maar ook Doutzen Kroes wordt gesloopt door de media, Ivory Hecker (Fox presentatrice die het waagde wat positiefs over HCQ te zeggen en te horen kreeg dat dit niet kon vanwege de adverteerders) en recentelijk tennis ster Novak Djokovic.

“I am going to speak bluntly, Physicians who speak out are being actively hunted via medical boards and the press. They are trying to delegitimize us and pick us off one by one.”

Robert Malone

 government maffia

 

 

Comments:

Doneer2a