Opium oorlogen

Vrijspreker: In 1839 had Engeland niets meer te exporteren naar China, maar wel veel te importeren zoals zijde, thee en porselein . Ze hadden ook geen zilver meer om mee te betalen. Wat deden ze toen?

Opperdienaar: Ze maakten Chinezen verslaafd aan drugs, namelijk opium en creëerden een markt van verslaafden die steeds moesten terugkomen voor meer drugs.

opium den china 1901

Vrijspreker: Waarom deze oude koe uit de sloot halen?

Opperdienaar: We zitten weer een beetje in dezelfde situatie nu. China exporteert, het westen importeert. Het westen heeft geen geld waarmee ze China kunnen betalen. Tenminste geld waarmee je iets uit een Europese of Amerikaanse fabriek kunt kopen. Natuurlijk is er nog wel wat over, de situatie is niet helemaal hopeloos, maar de handelsbalans is scheef en dat kun je niet in lengte van dagen blijven compenseren door Chinezen die zo graag westerse aandelen en staatsobligaties met negatieve rente kopen.

Dus wat ligt er meer voor de hand dan Chinezen weer verslaafd maken aan een geneesmiddel? Een vaccin bijvoorbeeld. Wat verkoopt er beter dan: Als je deze booster niet neemt ga je dood? Je hebt elke paar maanden een update nodig.  

Vrijspreker: Dat zou wel heel mooi zijn om de handelsbalans recht te trekken. Maar zouden die Chinezen niet achterdochtig worden?

Opperdienaar: Niet als het lijkt alsof het virus uit China komt, zeg een biolab level 4 waar ze onderzoek doen naar corona virussen. Je moet er natuurlijk niet de dag mee komen nadat ze in Bergamo dood neervallen, dat is te verdacht. Eerst zeg je dat het van een vleermuizen markt komt. Je verbant zelfs Zerohedge van twitter omdat ze beweren dat het virus uit een biolab komt. Pas later na een lek of een WOB/FOIA verzoek, waarbij de rechter het bewijs boven tafel sleept, blijkt langzamerhand dat de theorie dat het uit het biolab komt eigenlijk best wel waarschijnlijk is. Zeker omdat je de facturen van het daar bestelde 'gain of function research' nog hebt liggen. Het lijkt wel zoeken naar chemische wapens bij Saddam Hussein, je hebt de facturen nog. Je hoeft maar te hinten dat een biolab medewerker waarschijnlijk vleermuizen verkocht om soep van te trekken op de vleermuizen markt. Geloven ze direct die onderdanen. Iedereen weet toch hoe slordig die Chinezen met veiligheid zijn als het om een centje bijverdienen gaat?

Het doet denken aan het neerhalen van MH17. Je stelt je van die Russen voor bij een raket lanceer installatie die vrolijk vodka drinken. Gaat er 1 met zijn reet op die lanceerknop zitten. Het is ook ideaal als het bij een vooroordeel aansluit.

Vrijspreker: Het lijkt wel of de onderdaan niets meer gelooft als het niet gelekt is, of tegen wil en dank naar buiten komt. 

Opperdienaar: Otto von Bismarck zei: "Geloof niets tot het officieel ontkend is". Dat betekent dat als je de onderdaan iets op de mouw wilt spelden, je het eerst moet ontkennen. Denk maar aan Hugo de Jonge die in maart zegt dat het vaccin niet verplicht zou gaan worden, ook niet indirect. Zodra je de ontkenning hoort, weet je al dat dit het volgende verhaal wordt wat je moet geloven. De overheid is ook bij de massa zo ongeloofwaardig dat dit de enige manier is om propaganda te bedrijven: "ontkennen wat je ze wilt laten geloven"

Vrijspreker: Maar zo'n pandemie kost dan ook een hoop mensenlevens bij het westen zelf?

Opperdienaar: Niet als het allemaal fake is totdat je ze zover krijgt dat ze zich in laten spuiten. Bedenk dat er in 2020 geen oversterfte was en in 2021 1000 per week. Als mensen zich in laten spuiten, kun je ze alles geven wat je maar wilt. Je kunt natuurlijk ook je eigen onderdanen verslaafd maken. Waarom zou je je beperken tot de Chinezen? Hoef je je over verzet nooit meer zorgen te maken. 

Vrijspreker: Maar die Chinezen gebruiken toch een eigen vaccin?

Opperdienaar: Ja, dat stuk is nog niet helemaal duidelijk. Uiteindelijk zouden ze dan om die westerse vaccins moeten gaan smeken. Zoals ze graag nederlandse babymelk nemen omdat ze de Chinese niet vertrouwen omdat de producenten er allemaal rotzooi doorheen gooien. Misschien moeten er nog een paar ongelukjes met het Chinese vaccin plaatsvinden om de natuurlijke vraag voor buitenlandse vaccins op gang te brengen.

Het verhaal lijkt wel een beetje uit elkaar te vallen: Bespreking van het 6 maands Pfizer trial rapport, Dr Robert Malone, uitvinder van de mrna technologie die van twitter wordt gegooid nadat hij deze link poste, 89 cruiseschepen met volledige gevaccineerde passagiers en uitbraken van Covid. Zelfs main stream media die begint te zeggen dat het waanzin is om je op cases te richten, Gommers die om is zodra hij vrij kan spreken. Sporters die het zat zijn om voor de 250ste keer positief getest worden, Robert Kennedy Junior die een best seller schrijft over Fauci waarin bijkt dat hij gewoon een crimineel is, Trudeau, de premier van Canada, noemt ongevaccineerden racistische, mysogenistische extremisten.

Dus misschien wordt het nog wel moeilijk voor ze om deze hele kerstboom opgetuigd te houden. De corporate media verliezen ook steeds meer kijkers. Bij CNN vertrekt de zoveelste pedofiel van het toneel nadat de alternatieve media (project veritas) dat boven water heeft gekregen. Hun bijl is bot, dus het wordt nog spannend.

 

Comments: