Trivialiteiten, rampen en tijdsvoorkeur

government enforces nonsense crisis

Ook nu meten die Duitse laarzendragers er weer op los. Duitse ordervolgers met meetlatten vormen een betrouwbaar punt op de tijdlijn.

Er wordt ook weer volop op winkelruiten geklad, dat doet dan meer aan 1 april 1933 denken.

kauft nicht jude ungeimpften

Let ook op "Wie sind dabei plasticfrei" bij de buurman. Want tirannie en de beste bedoelingen over trivialiteiten kunnen prima naast elkaar bestaan. Zoals uit het roklengte meten blijkt, is het juist essentieel om morele rampen af te dekken met triviaal deug pronken. Dan kun je daarna zeggen "Geen idee waar al die lijken opeens vandaan kwamen. Ik had keurig alles plasticvrij gemaakt, met mijn maskertje rond gelopen, al mijn booster shotjes genomen, afstand gehouden, CO2 neutrale zonnepaneeltjes met een LGBTQ vlag erbij". Net zoals soldaten geleerd wordt dat je schoenen goed poetsen en je bed netjes opmaken, je tot een goed mens maakt. Na het schoenen poetsen gaan we even wat mensen vermoorden, maar dat telt verder niet mee voor je morele rapportkaart.

Gelukkig stuurt het CIDI soldatenlaarzen van de staat af op mensen die historische overeenkomsten zien. Die mag je namelijk niet zien. Het CIDI is er dan ook niet voor om te waken dat het nooit meer gebeurt, nee het CIDI draagt het verleden als een streng bewaard slachtoffer relikwie in het rond. Wat er gebeurde was niet slecht, het is alleen slecht als het met joden gebeurt.

Geweld heeft niets om zich mee te verhullen dan de leugen, en de leugen kan op niets anders staan dan geweld. Ieder persoon die geweld tot zijn methode heeft gemaakt, moet daarmee onvermijdelijk de leugen tot zijn principe maken.
— Solzhenitsyn, Alexander

Hier zou je aan toe kunnen voegen: Geweld heeft niets om zich mee te verhullen dan trivaal deugpronken en triviaal deugpronken heeft niets anders om op te staan dan geweld. Wie geweld als zijn methode heeft gekozen, moet triviaal deugpronken tot zijn principe maken.

Waarbij triviaal deugpronken eigenlijk een speciale vorm van een leugen is.

Het gaat inmiddels ook niet meer over puur economisch/corporatistisch fascisme. Het gaat over ogen uitpuilend, spugend, haat dronken fascisme. Het gaat over hordes nieuwe normaal fascisten die bedreigingen schreeuwen tegen de "ongevaccineerden" terwijl deze uit de "slechts voor gevaccineerden" trein gesleept worden,   heersers die massahaat opstokenTV commentators die letterlijk sadistische Nazi SS doktoren citerenlinksmensen die op Facebook pleiten voor concentratiekampenGoebbeliaanse propagandacensuur van dissidenten, het ritueel vernederen van kinderen, arresteren van SantaCaus in Duitsland. Het loopt allemaal als een trein.

Vrijspreker: Het rare is dat ook als een heerser vervangen wordt, dat het vanwege een trivialiteit is. Gouverneur Cuomo van New York werd vervangen vanwege billen knijpen, maar niet omdat hij bergen oudjes vermoord heeft door corona patiënten in hun verzorgingshuizen te sturen. 

Opperdienaar: Ik denk dat het ook een uiting is van time preference/tijdsvoorkeur in de samenleving die korter wordt naarmate de overheid groeit. Wil je NU gelijk hebben of over 50 jaar?

Het korte time preference antwoord is: ik krijg vandaag een schouderklopje voor mijn plastic vrije, CO2 neutrale, LGBTQ goedgekeurde, smetteloos gepoetste soldaten laarzen.

Het lange time preference antwoord is: ik krijg over 50 jaar gelijk maar betaal nu de prijs. Spaar je nu en koop je over 10 jaar? Of leen je nu en zie je wel wanneer je afbetaalt?

Voor heersers geldt:"Lieg ik nu alles bij elkaar om mijn zin te krijgen, of bouw ik aan mijn langere termijn geloofwaardigheid?" Alle krediet en kapitaal en moreel kapitaal wordt verbrand om er nog even warm bij te zitten. Daarna zien we wel weer. Zelfs het covid vaccin lijkt een korte termijn fix te bieden tegen het snel muterende virus, terwijl de lange termijn schade pas langzamerhand duidelijk wordt. 

August Landmesser koos er voor om aan de goede kant van de geschiedenis te staan, de mensen om hem heen niet.

AUGUST LANDMESSER

Comments: