Participatieverklaring

Vrijspreker: Wie in Nederland wil komen wonen, moet van de overheid een inburgeringscursus doen. Onderdeel daarvan is de participatieverklaring. Wat houdt dat in?

Opperdienaar: Ik mocht daar ondanks getuige van zijn. Gespreksleider Mustafa ging een groepje nieuwkomers uitleggen wat het betekende om een Nederlander te zijn. De nadruk lag op artikel 1 van de grondwet. Die wet die zegt dat de overheid niet mag discrimineren. Dat is kennelijk iets waarvan de roverheid denkt dat we in verschillen van andere landen.

Het wordt je duidelijk gemaakt dat discriminatie belachelijk is met dit soort stickerszo dom is discriminatie

zo dom is discriminatie 2

 

 

participatie v2participatie v1

 

 participatie v3

participatie v4

participatie v5

Het verplicht tekenen van de participatieverklaring kost je 150 euro. Maar geen nood, als je die niet hebt, verschaffen ze je een lening.

Vrijspreker: Is de rente van die lening negatief, zoals van de nederlandse staat?

Opperdienaar: Ik vermoed van niet. Het risico dat die nieuwkomers de nederlandse normen en waarden niet begrijpen is groot. Daar hoort een hogere rente bij. 

Leuk is natuurlijk dat ondergetekende bij de ingang stond en dat hem en zijn partner naar een QR code gevraagd werd. "Die heb ik niet" Wel gevaccineerd? "Nee, ook niet" Getest dan? "Nee, maar wel gezond". Geschokt keken de dames elkaar aan. "Nou voldoende afstand bewaren dan maar". Altijd moeilijk natuurlijk om bij een cursus waarbij je discriminatie verbodsborden belachelijk maakt, een discriminatie verbodsbord te hebben. Helaas moest ik vanwege huilende baby eerder weg en kon ik geen vragen stellen aan het einde. Geen van de immigranten had verder vragen als

-"Is die verplichte cursus onderdeel van die Nederlandse vrijheid?"

-"Betekenen die gelijke rechten voor iedereen dat ik ook een lockdown kan afkondigen of beëindigen?"

-"Hoe kunnen er 200 nationaliteiten aanwezig zijn, terwijl er niet eens 200 landen zijn?"

-"Is dat recht op van alles en nog wat niet strijdig met die vrijheid?"

-"Betekent die vrijheid dat ik naar een restaurant toe mag?"

-"Mijn kinderen naar het zwembad brengen?"

Vrijspreker: Die mensen willen natuurlijk gewoon hun papiertje en geen gezeik. Die weten van hun eigen land wel dat de roverheid een zak vol contradicties is en een schuit vol uitbuiters.

 

 

 

 

 

 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp