Propaganda rotatie

Vrijspreker: Het propagandakanon lijkt weer terug te draaien naar de klimaat business, klopt dat? 

Opperdienaar: Ik denk het ook, terwijl de dementerende heerser met een parade van 85 autos door Rome toert in voorbereiding van de klimaattop, worden de onderdanen klaar gestoomd dat ze de broekriem moeten aanhalen voor een koude winter, hopelijk sturen de oekraïners ons wat openhaard hout. Bij de klimaattop COP26 in Glasgow is een groot cruise ship aangemeerd voor de huisvesting van alle bureaucraten die van over de hele wereld worden ingevlogen. Dat cruise ship zal wel elektrisch zijn, denk ik dan, die schoorsteen is vast voor de sier. De luxe elektrische autos waar de deelnemers mee rond gesjeesd worden zijn dat in ieder geval wel en hoewel er gelachen werd dat deze met dieselgeneratoren werden opgeladen, kwamen de totaal afhankelijke feiten checkers snel vertellen dat die generatoren op plantaardige olie draaien. 

Vrijspreker: Mensen hun eten wordt gebruikt om de auto's van de bureaucraten op te laden. De fact checkers maken het er niet veel beter op.

Opperdienaar: Het straalt allemaal uit wie er de macht heeft en wie niet. Niet zo zeer dat ze zich niet aan hun eigen regels houden, maar meer dat onderdanen de verklaringen slikken. Biden's bijdrage: "When you buy an electric vehicle, you can go across America on a single tank of gas, figuratively speaking. It's not gas. You plug it in." Covid19 heeft de weg voorbereid voor massapsychose en checks wie er bepaalde gelegenheden in mogen en wie niet en wie wel mag reizen en wie niet.

In Australië worden onderdanen nu van hun huis ontdaan en wordt hun bankrekening geplunderd als ze hun covid boete niet kunnen betalen. Onderdanen accepteren nu alles lijkt het, niet alleen in regelgeving, maar ook aan verklaringen voor die regels. Ze manen hun medeonderdanen zich er strikt aan te houden. Helaas wordt er ondanks dat nog steeds teveel op vakantie gegaan en echte puriteinen vinden altijd wel wat fouts aan plezier. 2 miljoen Nederlanders vertrokken naar de zon tijdens de herfstvakantie en dat is niet de bedoeling. Gelukkig is de deur open gezet om de maatregelen ook voor allerlei andere zaken te gebruiken, dus de klimaat lockdown kan komen. Natuurlijk kun je je ook hier tegen laten inenten met een aflaat. Dan draaien ze ergens een oerbos de nek om en dan is het allemaal goed.

corona pas motie andere doeleinden

Nu allemaal je spuitje halen om de ander te beschermen en realiseer je dat volgens de telegraaf "Ontvolking de aarde moet redden."

Covid diaper

Talk friend conspiracy theories

Vaccines then now means it works

Global warming prediction

Vaccinated immortal

Ggdgd

Comments:

Doneer2