De alliantie tussen heersers en slachtoffers

Vrijspreker: De main stream media wet het altijd mooi te framen. U heeft een paar voorbeelden van hoe dat moet.

Opperdienaar: Dit is zo gemakkelijk te regelen. Bijvoorbeeld de vergelijking van het huidige coronabeleid met wat in de jaren dertig gebeurde. Je klopt dan gewoon een joodse organisatie op die daar schande van spreekt in de naam van de holocaust slachtoffers. Alle ordervolgers krijgen een soort radiografisch signaal om nu iedereen aan te vallen die deze vergelijking maakt.

Unvaccinated floorboards hiding

Hetzelfde gebeurde met de Sandy Hooks schietpartij. Daar is van allerlei raars gebeurd, waar je allemaal niet over mag spreken, wat Alex Jones wel deed waarna hij gelijk allerlei slachtoffers met advocaten aan zijn broek kreeg. Van die advocaten die achter ambulances aan rennen om 'voor slachtoffers op te komen'. Een alliantie tussen uitbuiter en slachtoffer.

Of: Neem "Verontwaardiging om bekladde filmposter Anne Frank: 'Voor ongevaccineerden verboden’", niet "verontwaardiging over medische apartheid maatschappij", nee de bullies sluiten een alliantie met slachtoffers die ze er met de haren bijslepen. Het doet een beetje denken aan die alliantie tussen de bootleggers and baptists. De moraalridders en de drugdealers sluiten een verbond, omdat ze hetzelfde doel denken te hebben.

bootleggers baptists

Hoewel het bij de alliantie tussen slachtoffers en medicijnenmaffia wat meer sinister is. De slachtoffers worden er bijgesleept om de druk op te voeren, waarbij ze eigenlijk weer opnieuw slachtoffer worden. Er zijn natuurlijk ook holocaust overlevers die zeggen dat de huidige apartheid eigenlijk erger is, omdat je nu nergens heen kunt vluchten. Die hoor je natuurlijk niet. Dan heb je nog de mensen die zeggen dat de holocaust 6 miljoen levens eisten en dat het apartheidsbeleid dat tot nu toe nog niet heeft gedaan. Maar dat was natuurlijk pas aan het einde. We zijn nog niet aan het einde van deze uitsluiting. Ik zie de mensen die nu radiografisch gestuurd worden in hun morele verontwaardiging, niet snel in verzet komen als de kampen de deuren openen. Natuurlijk staat er bij de deur van zo'n kamp vandaag de dag dan niet vernietigingskamp. Oh wacht dat stond er toen ook niet.

Vrijspreker: Nu wordt er gezegd 'hoho onder jood zijn kon je niet uitkomen, onder ongevaccineerd zijn wel. Dat is het verschil". 

Opperdienaar: Wie als jood meewilde op de kruistochten, hoefde zich alleen maar even tot christen om te dopen. In Saoedie Arabië worden mensen gemarteld die christen zijn, die hoeven alleen maar even te zeggen dat ze bekeerd zijn tot de islam. Homo's hoeven daar alleen maar even te beweren dat ze hetero zijn. Bij de spuit moet je als een laboratoriumrat een chemische substantie in je bloedbaan accepteren. Allemaal niets mis mee dus volgens die redenering. 

Job boss vaccine

Mensen vinden het heerlijk om anderen te veroordelen en slepen daar dan een slachtoffer bij om gezag te krijgen. De antirook maffia sleept longkanker slachtoffers erbij om hun bullying te rechtvaardigen. De vaccin industrie sluipt rond bedden van stervende mensen om ze de uitspraak te ontlokken 'had ik me maar laten vaccineren'. De overheid vindt het allemaal prachtig en grijpt meer en meer macht en eigendomsrechten. De cafebaas was zijn zaak al kwijt toen hij het moest accepteren rokers te weigeren, maar nu mag hij niet eens meer open gaan voor gezonde mensen zonder QR code. Zoals Martin Niemöller al zei, je protesteerde niet aan het begin, want je had er geen last van en nu is er niemand meer om je te verdedigen.

“The surest way to work up a crusade in favor of some good cause is to promise people they will have a chance of maltreating someone. To be able to destroy with good conscience, to be able to behave badly and call your bad behavior 'righteous indignation' — this is the height of psychological luxury, the most delicious of moral treats.”


― Aldous Huxley, Crome Yellow

Karen vs batmen

 

 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp