De verkeerde conclusie trekken

Vrijspreker: U beweert dat het als heerser noodzakelijk is na een crisis de verkeerde conclusie er in te hameren.

In WWII werd nogmaals duidelijk wat voor absolute ellende een almachtige staat kan brengen. Vandaar een 'evaluatie achteraf' waarbij geconcludeerd werd dat je vooral moet uitkijken met racisme. Dat werkt nu als rode lap op een stier. Overal zien mensen racisme en slaan direct alarm.

projection racist

Niet dat racisme weg is. Je mag nog steeds witte mannen haten. Dat is het aller veiligst 'helemaal naar de andere kant gaan'. Publiek hier juicht als ze verteld wordt dat het witte bevolkingsaantal terugloopt. Witte mannen voeren dan ook de zelfmoord ranglijsten aan.

Maar in de combinatie van racisme en een totalitaire staat, kreeg de totalitaire staat een vrijbrief. Daar lag het niet aan. Facisme als economische systeem is prima. Dat komt gewoon vrolijk weer terug alleen zonder racisme. Net zo als socialisme steeds terugkomt na een drama. Die hoeven niet eens de naam aan te passen.

Vrijspreker: Gaat dat altijd zo dat de geleerde les de verkeerde is?

Opperdienaar: Het gebeurt zelfs zo vaak dat het geen toeval is. Een vreselijke Vietnam oorlog? Het lag niet aan de oorlog, de geleerde les was dat je geen dienstplicht moest invoeren, want daar komen protesten van. Gewoon weer naar Afghanistan toe dus, alleen zonder dienstplicht. Gewoon economische malaise veroorzaken en dan het leger als enige uitweg aan bieden.

afghanistan vietnam

Vrijspreker: Maar concentratiekampen, avondklokken, checkpoint, samenscholingsverboden blijven toch nog wel gewoon fout?

Opperdienaar: Nee hoor, mag gewoon weer bij een plandemie. Het is nu heel gangbaar om al te zeggen dat ongevaccineerden wel de consequenties moeten dragen van deze afweging. Geen restaurant mag je meer in in New York. Medische apartheid is allemaal ok. Nog een golf doden van de volgende variant en ik denk dat er om concentratiekampen wordt gesmeekt door deugmensen. En denk maar niet dat de schuld voor die varianten bij lekkende vaccins komt te liggen. Ratio en logica doen er niet meer toe. De angst regeert en de heersers wijzen een zondebok aan. Nadien zal er weer een verkeerde conclusie getrokken worden. Een almachtige staat is prima, je moet alleen uitkijken voor bedrijven en gierigheid of zo.

vax covid progression

 

Comments:

Doneer2