Nu subsidiëren wat je toen verbood

Vrijspreker: U ziet de overheid als een groep mensen die de hele tijd probeert de samenleving te ontwrichten, hoe dat zo?

Opperdienaar: Harry Brown zei het natuurlijk al: De overheid breekt je benen, geeft je krukken en zegt :"Kijk zonder mij had je niet kunnen lopen". Of die uitspraak van Reagan "If it moves, tax it. If it keeps moving, regulate it. And if it stops moving, subsidise it". Bij de hoorzitting tegen Toine Manders werd dat ook gebruikt: "Hee, hypocriet, je bent tegen een overheids sociaal vangnet, maar nu we je alles af hebben gepakt en je onderneming kapot hebben gemaakt, accepteer je het mooi wel" (geparafraseerd). 

De normale progressie van een samenleving zou geweldig zijn, maar iedereen is opgevoed met het idee dat hij/zij niet goed in elkaar zit en zondig is. Daaruit volgt logisch gezien dat je gecontroleerd moet worden. Dan zijn er altijd wel een paar narcistische centrale planners die menen het leven van andere beter te kunnen plannen en de samenleving op een beter spoor te zetten. In China dacht de overheid dat er teveel Chinezen waren om te voeden (voedsel productie om zeep geholpen door CCP)  en verbood mensen meer dan 1 kind te nemen. Toen de gevolgen duidelijk werden (scheve bevolkingspyramide en teveel mannen tov vrouwen), werd dit uitgebreid naar 2 en nu geven ze subsidies voor meer kinderen. In China is het heel duidelijk zichtbaar. Tijdens de 4 pests campagne, moesten alle spreeuwen worden doodgemaakt, want die aten de rijst op. Hierdoor kwam er echter een insectenplaag en moesten uiteindelijk spreeuwen geïmporteerd worden uit Rusland. Eerst uitroeien en daarna subsidiëren.

Vrijspreker: Wat gaat dit doen met de lockdowns die nu zo in de mode zijn?

Opperdienaar: Geef het wat tijd en ze gaan super spreader events subsidiëren. Misschien omdat dit de ongevaarlijkste varianten van het virus verspreidt, zodat de gevaarlijke varianten minder ver komen en op immuniteit stuiten. Het gekke zal zijn dat dezelfde mensen die nu beweren dat je hun oma vermoordt door naar een feestje te gaan, je dan net zo vurig aansporen om naar een super spreader event te gaan. Waarschijnlijk met hetzelfde argument 'je vermoordt mijn oma als je het niet doet'. Je brengt de samenleving uit evenwicht aan de ene kant en voordat het zich stabiliseert, dan duw je het weer door naar de andere kant. Zo blijf je altijd problemen houden. Dit is geloof ik hoe Soros zijn geld verdient met speculeren. Reflexivity noemt hij het geloof ik.

Omdat ze niet nadenken, maar in de autoriteit van experts geloven.

feynman science ignorance experts

Net als in 1984, kan de vijand midden in een speech gewijzigd worden en iedereen verandert mee. Het is de bijna totale macht van de elite over de proles. De ultieme macht is natuurlijk als je ze zichzelf van kant kunt laten maken. Dat is de totale massa psychose.

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp