Er was altijd een pseudo science excuus

Vrijspreker: U beweert dat er bij de meeste massa hysterie's sprake was van een pseudo wetenschappelijke onderbouwing.

Opperdienaar: Ja, maar wel gezien in het licht van de tijd. Voor de Nazi's was dit natuurlijk wel duidelijk, nazi eugenetica en rassen hygiëne was de pseudo wetenschap van die tijd. Maar eugenetica was veel breder dan iets wat alleen bij nazis populair werd. Die hygiëne stond ook toen al centraal, ziekte verspreidende untermenschen wil je niet hebben. De communisten hadden natuurlijk Marx en Socialisme als pseudo wetenschappelijk intellectuele onderbouwing van hun totalitaire overname en slachtpartijen. De waarde van iets wordt bepaald door de arbeid die er in gaat (Marx labor theory of value) en niet andersom. De kapitalisten stalen de waarde van de arbeiders met hun kapitaalgoederen. Eigendom was diefstal.

only fans and marx

Momenteel varieert het tussen racisme slavernij, klimaat en covid hysterie. Daarbij wordt ook nu de hygiëne weer ingezet. De pseudo-wetenschappers sporen de cry bullies wederom aan om de untermenschen uit de samenleving te zuiveren. 'Gemeinnutz geht for eigennutz', individuen moeten weer wijken voor het algemeen belang zoals gedicteerd door de pseudo wetenschappers. Nancy Pelosi werd laatst gevraagd waarom ze de Republikein McCarthy een 'moron' noemde. Haar antwoord was 'science, science, science, science'. Dat is dan waarschijnlijk die 'moron wetenschap'.

Glenn Greenwald concludeert ook dat de kampen er aankomen.

https://twitter.com/ggreenwald/status/1421509635731869699?s=20

Professor Alan Dershowitz (Jeffrey Epstein vriend die toegaf massages van meisjes te hebben gehad, maar die als excuus had dat hij zijn onderbroek aanhield) wil ook geen ziekteverwekkende onhygiënische untermenschen tegenkomen als hij de wereld rond vliegt.

https://twitter.com/OccupyDemocrats/status/1420936374484553737?s=20

Het mantra van de pseudo science is dan ook om vooral je eigen onderzoek niet te doen, want dan haal je het al snel onderuit. 


Trust science forbes ignorance strenght

Ook de pseudoscience van de klimaathysterie blijkt nooit te kloppen, maar dat maakt niet uit. Als je maar genoeg consensus hebt en angst inboezemt. Dan kun je je megalomane en desastreuze plannen wel doorvoeren. Het is niet veel veranderd van "deze shamaan met een botje door zijn neus bevestigt dat de zon mijn vader is en de maan mijn moeder en dat ik daarom over jullie mag heersen."

vax covid progression

1984 psychological warfare

All scientists agree censor

Science settled science changed

Gets vaccine gets covid

 

Comments:

Doneer2a