Milieu Pearl harbor

Vrijspreker: Frans Timmermans kwam met zijn rapport Fit for 55 op de proppen. 55% minder CO2 productie in 2030, iets wat honderden miljarden per jaar moet gaan kosten. Dit betekent een verdere verarming van de burger. Hoe wordt dit aan de man gebracht?

Opperdienaar: De timing is heel curieus. 14 juli brengt hij het plan naar buiten. Zondag 18 juli staat het dodental van de overstromingen in Duitsland en Limburg op 184. Vreemd genoeg bleken satellieten al dagen van te voren het gevaar van overstromingen te zien. Ongeveer gelijk dus met het naar buiten brengen van zijn plan. De Duitse overheid wist hiervan maar besloot geen alarm te slaan. Merkwaardig.

Sietske Bergsma noemt Frans Timmermans een 'cynische sentimentele begrafenis stoet waar je respect voor moet tonen ook als je niet zeker weet of er wel een lijk in de kist ligt'.

Vreemd genoeg was het niet de enige overstroming ter ondersteuning van de uitgifte van honderden miljarden per jaar via de EU. Ook in Dubai waren er grote overstromingen vreemd genoeg door cloud seeding. Dit is een techniek om bijvoorbeeld zilverjodide op de wolken te spuiten waardoor ze in 1 keer leeg regenen.

Zelfs in China waren er verschrikkelijke overstromingen.  Wat lees ik in het Technisch Weekblad?

China regenval opwekken

Vrijspreker: De onderdaan raakt er steeds meer van overtuigd dat de klimaatverandering echt is en het verlies aan vrijheid beter is dan het verlies aan leven bij de aanstaande catastrophes.

Opperdienaar: Je moet wel een wappie zijn als je nu nog niet ziet dat klimaatverandering echt is en urgent omdat de rampen ons nu al om de oren vliegen.

Comments:

Doneer5