De grote oorlog (Covid/BLM/Klimaatverandering)

Vrijspreker: Die pot met productiviteit van de onderdaan is niet groot genoeg voor alle groepjes gelovigen. Hoe moet dat verder?

Opperdienaar: Overheden denken daarnaast ook nog dat die pot even groot blijft, terwijl ze zichzelf naar een steeds groter gedeelte ervan toe janken. Die Laffer curve is nooit goed begrepen en keer op gaan we er overheen. Bijna net zo vaak als we socialisme nog een keer uitproberen.

socialism fork

Maar het is natuurlijk duidelijk dat bij een kleinere overheid de pot van productiviteit groter wordt en dat bij een grotere overheid die pot kleiner wordt. Dit omdat BOA's niets produceren.

Daarnaast wordt er om deze krimpende pot productiviteit gevochten door groepjes die het verleden hebben van een tumor. Dus 3 tumoren die hard groeien en allemaal geen competitie toestaan. Je kunt wel stellen dat het er voor de patient niet goed uit ziet. Voor de tumoren natuurlijk ook niet uiteindelijk, maar tumoren realiseren zich niet dat hun lot verbonden is met de gastheer. Welke tumor gaat het winnen? Het is een soort 'rock, paper, scissor'. De vrij nieuwe Covid tumor die het hardst groeit? De milieu tumor lijkt het onderspit te delven nu de mondkapjes overal de natuur vervuilen. Maar dat vliegverbod, daar kunnen Covid en Klimaat tumoren zich beide wel in vinden. Die ontvolking, daar is de milieu tumor ook wel voor te vinden. 

Misschien is de hele 'Iedereen is een racist en om dat te bestrijden stoppen we ieders hoofd vol met racisme' nog wel de meest onverwachte winnaar. We zagen het al met de demonstraties in Amsterdam vorig jaar dat je niet tegen de Covid dictatuur mocht demonstreren, maar wel tegen vermeend racistische motieven van een politieagent bij het doden van een crimineel in Minneapolis.

We zien ook dat het Nieuw Zeeland Greta departement zichzelf opheft vanwege vermeend racisme. Ik denk dat het woke/racisme tumor het wint van het klimaat tumor. Ras was natuurlijk altijd al het favoriete wapen van fascisten. 

 

Climate Change BLM

 

Verder lees ik hier dat de CDC een crisisberaad over hartspierontstekingen na vaccinatie uitstelde vanwege juneteenth. De viering van het einde van de slavernij, een feestdag waarvan de Nos verwacht dat die ook naar nederland toe komt. Dit lijkt me weer een overwinning van het racisme tumor over het covid tumor. Voorspellen is moeilijk, maar als ik gok, dan is het het racisme tumor. Zowel de klimaat als Covid tumoren hebben een leger 'wetenschappers' en censuur om terrein te winnen, maar die woke tumor heeft zich bijna ongemerkt door de hele samenleving uitgezaaid en geschiedkundig een betrouwbare track record. Het woke zijn wordt onderwezen in alle grote bedrijven. Coke, Gillette, allemaal be less white. Op een school in NYC van $57000 per jaar  wordt de leerlingen uitgelegd hoe irritant blanke vrouwen zijnOp Yale kun je als psychiater gewoon zeggen dat je fantaseert over het in zijn hoofd schieten van de eerste beste blanke, omdat er geen goede appels zijn. Ik denk dat je nog steeds niet op een ivy league universiteit kunt fantaseren over het doodschieten van wat mensen omdat dit 'de CO2 uitstoot verlaagt' of 'ze niet gevaccineerd waren'. 

BLM vs boers south africa 

 

 

Comments: