China en de verantwoordelijkheid voor Covid19

Vrijspreker: U verbaasde zich enigszins over de manier waarop de Chinezen opeens weer de schuld krijgen van de Corona pandemie.

Opperdienaar: Nog niet zo lang geleden werd Trump natuurlijk een racist genoemd om met de vinger te wijzen naar het laboratorium in Wuhan waar ze onderzoek doen naar het gevaarlijker maken van corona virussen. Het was een gevaarlijke komplot theorie die nergens op gebaseerd was. De Lancet publiceerde een artikel waarin het 'gedebunked' werd dat bij Peter Daszak vandaan kwam die achteraf verantwoordelijk bleek voor financiering van het zogenaamde 'gain of function' onderzoek naar corona virussen. Nu wordt het tot op de bodem uitgezocht door .... diezelfde Peter Daszak

Natuurlijk werd Trump voor gevaarlijke racist uitgemaakt toen hij een vliegverbod instelde vanuit China en wordt Biden geprezen voor het instellen van een vliegverbod vanuit India.

cnn conspiracynyt crazy conspiracyDe Washington Post veranderde de kop van een oud artikel van 'Tom Cotton keeps repeating a coronavirus conspiracy theory that was already debunked' naar 'Tom Cotton keeps repeating a coronavirus fringe theory that scientists have disputed.' Zoals Orwell zei: "Wie het heden controleert, controleert het verleden en wie het verleden controleert, controleert de toekomst"

wapo lies

Vrijspreker: De vraag is waarom dat nu opeens naar voren komt.

Opperdienaar: Wat denk je hier van: Ondanks dat de Amerikaanse regering de conclusie haat dat Corona een Chinees biowapen was, moeten ze zich neerleggen bij het overweldigende bewijs. Vervolgens wordt de schade vastgesteld en bij China neergelegd. De schade wordt vastgesteld op 1 biljoen USD en jullie gaan dat betalen doordat we jullie staatsobligaties niet gaan terug betalen. Andere houders van staatsobligaties hoeven zich geen zorgen te maken, zolang ze geen biowapens de wereld in sturen. Er is al een Chinese overloper gevonden die het 'bewijst'. Het Russische staatsbeleggingsfonds dumpte vorige week alle dollar schuld.

Vrijspreker: Mooie theorie. Ik verwacht niet dat de Chinezen het geheel terecht vinden en het zonder slag of stoot gaan accepteren.

Opperdienaar: Het is natuurlijk uitstel van executie, maar dat oneindig bijdrukken is ook niet vol te houden en een gedeelte van het overeind houden van de dollar kan gebeuren door schulden te verminderen. Dit kan door Chinezen niet terug te betalen (officieel geen default want het is een schadevergoeding) of door andere beloftes te schrappen. Er is veel aan oudjes beloofd. Als je van die oudjes afkomt, op een enigszins plausibele manier, ben je ook een hoop schuld kwijt als overheid. 

Update: Trump sprak onlangs op een conventie en beweerde dat China 10 biljoen schadevergoeding moet betalen voor Covid19 en dat alle landen hun schulden aan China zouden moeten opheffen.

 

Comments:

Doneer4