Uiteindelijk mis je niets

Vrijspreker: Het lijkt wel of de onderdanen steeds meer verliezen. Is dat zo?

Opperdienaar: Ja, dat lijkt zo, maar Is dat wel zo? Onderwijs, waar de onderdaan belasting voor betaalt, komt steeds meer te vervallen. Maar mist de onderdaan wel wat aan het onderwijs? Zijn kinderen komen steeds meer thuis als gepropagandeerde zombies. Hun zelfrespect vernietigd met indoctrinatie dat ze milieuvervuilende, natuur vernietigende, egoïstische korte termijn denkers zijn.

Ik begrijp niet dat ouders universiteiten omkopen om hun kinderen er op te krijgen. Ze zijn vreselijk duur en je kinderen komen er als Marxist af met blauw haar. De studenten eindigen met een waardeloos diploma kunstgeschiedenis en $200.000 in schuld. Mis je er wel wat aan?

Vrijspreker: De vakantie lijkt er ook aan te gaan.

Opperdienaar: Je kunt straks idd ook niet meer vliegen zonder 300 booster shots en een infuus van chemicaliën in je bloedbaan. Maar als de piloot van je vliegtuig  gekozen is op basis van zijn transseksuele panseksistische pacific islander achtergrond ipv haar vliegvaardigheid, mis je er dan wel wat aan? Wil je wel in dat vliegtuig zitten? Het doet denken aan de treinen in Atlas Shrugged die door pure incompetentie op elkaar botsten.

https://twitter.com/united/status/1379426304857141250?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1379426304857141250%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.truenewshub.com%2Fdailywire%2Fwhen-airlines-choose-diversity-over-safety-maybe-its-time-to-take-the-bus%2F

Vrijspreker: Professionele sport is ook helemaal woke en covid gegaan

Opperdienaar: In de VS kon je het al zien aankomen met volksliederen en militaire demonstraties, daarna de hele ellende met knielende sporters voor BLM en politiek correcte leuzen op de T-shirt, de NBA trok zich terug uit Atlanta omdat die identificatie vereisten bij het stemmen, wat racistisch zou zijn. In Nederland is de terugkeer naar wedstrijden met publiek zo belachelijk dat het publiek er geen zin in heeft. Dus mis je er wat aan?

Vrijspreker: Wat als je altijd hebt gedroomd van een villa in Spanje en deze eindelijk kunt betalen omdat je bitcoin zo gestegen is?

Opperdienaar: Als je in Spanje wilt zwemmen, moet je midden in de zee een masker dragen, anders moet je een boete betalen. Een vliegtuig met Britten kwam Spanje niet eens binnen. Ze moesten een papiertje hebben om Spanje binnen te komen, dat ze alleen in Spanje konden ophalen. Dus mis je er wel wat aan die Spaanse droomvilla?

Vrijspreker: Je betaalt belasting om niet in de gevangenis te hoeven zitten, maar nu de samenleving steeds meer op een gevangenis begint te lijken, is het nog wel de moeite waard? Misschien is het leven in de gevangenis wel interessanter. Je verliest steeds minder vrijheid in de gevangenis.

Opperdienaar: Op een gegeven moment valt die afweging misschien wel verkeerd uit. De overheid moet wel een verschil laten tussen samenleving binnen en buiten de gevangenis, anders komt het verdienmodel in gevaar inderdaad.

taxes price for avoiding jail

the price we pay

Comments:

Doneer3