Je verwachtingen omlaag brengen

Vrijspreker: Wat voor doel dient het toch om de hele tijd bepaalde groepen voor te spiegelen dat ze onderdrukt worden en anderen dat ze voorgetrokken worden?

Opperdienaar: Wat gebeurt er met iemand die de hele tijd te horen krijgt dat al zijn prestaties alleen maar het resultaat zijn van het systeem dat zijn huidskleur voortrok? 

Vrijspreker: Dat hij minder gaat verwachten van de toekomst. 

Opperdienaar: Inderdaad en lagere verwachtingen zijn precies wat nodig is als wij de uitbuiting gaan opvoeren. Maar wat gaat er met iemand gebeuren die te horen krijgt dat al zijn falen veroorzaakt zijn doordat het systeem hem onderdrukte?

Vrijspreker: Waarschijnlijk dat zijn verwachtingen omhoog gaan.

Opperdienaar: Ja, maar niet als de overheid deze persoon allerlei privileges geeft en hij zelfs dan nog steeds een belabberd leven heeft. Dan voelt hij zich nog beroerder. Laatst bij de Oscars werd afgekondigd dat LGBTQ, native Americans, Latinos, blacks, speciaal voorgetrokken zouden worden bij de Oscars. Ze hadden eenvoudiger kunnen zeggen:"Niet witte hetero mannen", maar dit ter zijde. Gaan de volgende winnaars blij zijn met die prijzen? Ik denk van niet. Zelfs kijkers trekken het niet, de kijkcijfers daalden tot beneden de 10 miljoen mensen. 

Vrijspreker: Waarom zou iemand ondanks al die privileges een belabberd leven hebben?

Opperdienaar: Omdat 'vooruit komen' in het leven 'anti fragile' is. Net zoals spieren, groei je onder belasting niet onder privilege.

Vrijspreker: Dus de 1 verklaart zijn falen door het einde van white privilege en de andere zijn falen door slechte resultaten ondanks hulp?

Opperdienaar: Inderdaad en falen doen ze allemaal, omdat wij de touwtjes in handen hebben en de uitbuiting steeds verder opvoeren. Je moet wel de witmens naar het verleden laten kijken en de niet witmens naar de toekomst.

Vrijspreker: Waarom laten jullie de uitbuiting niet gewoon constant, dan kan het eeuwig doorgaan?

Opperdienaar: Dat zou voor jullie de meest uitzichtsloze situatie zijn. Dan liever 'black pilled', dan wordt het wel erger, maar je weet tenminste dat het escaleert tot het helemaal mis gaat. Je weet dat als ze met 1 verplicht vaccin wegkomen, dat ze uiteindelijk 20 varianten van het killer virus hebben die allemaal een eigen vaccin en booster vereisen, allemaal zonder afgeronde tests omdat het een noodsituatie is. Daar gaat natuurlijk een keer iets grandioos mis. Iets waarvoor afgeschoven aansprakelijkheid geen bescherming biedt. Een totale ontmaskering van de keizer zonder kleren.

liking yourself act of rebellion

vaccine immunity

 

 

Comments:

Doneer5