Double down clown

Vrijspreker: Wat is de Double Down techniek?

Opperdienaar: Dat is als alle bewijs je theorie onderuit haalt, dat je die theorie dan dubbel zo hard verdedigt. Het is al eerder gebleken bij cult leden dat als een voorspelling die binnen de cult geloofd wordt, niet uit komt, de cult leden dat compenseren door hun geloof in de cult op te voeren. Zo ook nadat afgelopen week in Texas de helft van de windmolens bevroor en de zonnepanelen onder de sneeuw lagen terwijl gelijkertijd de elektriciteitsvraag voor verwarming opliep. Tot nu toe zijn 47 mensen overleden door de kou een oude man werd dood bevroren in zijn fauteuil gevonden zijn vrouw klampte zich aan hem vast. Dit na jaren hameren op de opwarming van de aarde door CO2 en de noodzaak te stoppen met het gebruik va fossiele brandstoffen. Wat doe je dan als cult lid? Double Down.

aoc double down green

Vrijspreker: Is dat alleen bij global warming? 

Opperdienaar: Nee, neem de oorlog in Iraq en Afghanistan. Een totaal gefaald experiment. Wat doe je? Double down, je stuurt er meer troepen naar toe. Faalt geld drukken om een economische crisis te stoppen met QE1, QE2, QE3? Wat doe je? Double Down, gewoon nog meer geld drukken, kennelijk was het niet genoeg. Lock downs een fiasco bij de bestrijding van Covid? Gewoon een extra harde lockdown. Avondklok door rechter afgekeurd, gewoon een nieuwe noodwet die het mogelijk maakt onderdanen 24 uur per dag op te sluiten. 

Werkt 1 masker niet? Double Down. Gewoon 2 maskers. Werkt 1 shot van het vaccin niet? Double Down, 2 shots, 3 shots.

double triple mask

Vrijspreker: Het hele overheidsbeleid zit eigenlijk in double down mode. Geen van hun maatregelen heeft het gewenste succes, dus overal een stapje er bovenop.

Opperdienaar: Het blijft toch een ziekte die zich maskeert als geneesmiddel en de cult leden ontvangen bewijs van falen en gebruiken het ter versterking van hun geloof. 

 

Comments:

Doneer3