De slaven organiseren zich

Vrijspreker: Op het Reddit forum Wallstreetbets organiseerden vele mensen zich in een weddenschap met een aantal hedgefunds waarbij tot grote verbazing de hedgefunds nu op een gezamenlijk verlies staan van meer dan 19 miljard dollar. En nu lees ik dat 50.000 Italiaanse restaurants zich organiseerden om tegelijkertijd open te gaan tegen de richtlijnen van hun heersers in. Tot grote verbazing van iedereen gaf het regime zich binnen 24 uur gewonnen. Wat is hier aan de hand?

Opperdienaar: Dit zijn geen goede ontwikkelingen. Ik wist altijd wel dat het internet een groot probleem kon gaan vormen. Daarom hebben we ook hard gewerkt om Facebook, Twitter, Reddit, Linkedin, Youtube, Amazon en Google onder controle te brengen door opkoop concurrenten (Skype, Instagram, Whatsapp, Youtube) en regulering door te voeren die het zeer moeilijk maakt een concurrent op te richten (Lees Rothbard's 'The Progressive Era' over hoe dat werkt). Wallstreetbets groep werd gelijk van Facebook gegooid, hun Discord server gesloten en bijna alle brokers, inclusief het Nederlandse Binck, verboden mee te doen aan de Wallstreetbets kant. Zelfs Broker Robinhood, 'voor de kleine man', maakte alleen nog maar verkooporders mogelijk. Toen dat 100.000 negatieve reviews opleverde, hebben we gelijk even Google opdracht gegeven die te verwijderen.

true power

Vrijspreker: Dus jullie hebben niet stil gezeten. Toch heb ik het idee dat jullie een beetje paniekvoetbal aan het spelen zijn.

Opperdienaar: Onzin, we hebben alles en iedereen onder volledige controle. Wij kunnen mensen zelfs overtuigen dat ze 1,2,3 mondkapjes moeten dragen om zich te beschermen tegen een virus met een 99.7% overlevingskans, terwijl we eerder hebben gezegd dat ze niet werken. Dokter Fauci, van Dissel ze begonnen allemaal met 'maskers hebben geen zin' en nu zegt Fauci gewoon dat 2 maskers dragen 'gezond verstand' is. CNBC komt al met 3 maskers. Wij controleren de denkbeelden van de onderdaan. 

The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society. Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country. We are governed, our minds are molded, our tastes formed, and our ideas suggested, largely by men we have never heard of…. It is they who pull the wires that control the public mind.
Edward Bernays

two three facemasks

Je kunt het niet zo belachelijk bedenken of wij kunnen het mensen laten doen. Met passie en overtuiging en hun mede onderdanen die het niet doen belerend toespreken.

Vrijspreker: Ok, 4 maskers lukt jullie nooit.

Opperdienaar: Oh nee

covid the whole box

Vrijspreker: Ok, maar het lukt jullie nooit om mensen zo ver te krijgen dat ze zich een wattenstaafje in hun reet laten steken voor een aandoening aan de ademhalingswegen.

Opperdienaar: Oh nee? Dacht je dat er iets is wat we deze mijnheer niet kunnen wijs maken?

conspiracy covid

Vrijspreker: En toch zijn er WSB en Italiaanse restaurants. Er werd zelfs al melding gemaakt door de Wallstreetbets jongens om de zilver short aan te pakken. Goldman maakt zich al zorgen dat als de short squeezes doorgaan, dat dit de markt kan crashen.

Italian restaurants lockdown

greatest trades on wallstreet

Opperdienaar: Geen zorgen, we werken er aan. Dan kunnen we gewoon de kleine belegger en zijn organisatie op sociale media de schuld geven van wat toch al onvermijdelijk was. Duidelijk dat de roep des volks dan ontstaat dat dit soort organiseren op internet verboden moet worden. We hebben WSB al vergeleken met de bestorming van het Capitool. Eigenlijk is het een opstand en daar maken we korte metten mee. Wie wil er nu chaos? 

Spartacus slave revolt

 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp