Soviet academy der wetenschap en chimpansees

ORANGUTAN AND DOG banana

Vrijspreker: Vandaag kijkt U weer naar de wetenschap en hoe die zich staande houden in tijden van politieke waanzin. 

Opperdienaar: We weten al dat wetenschap werd meegezogen in de politieke waanzin van het fascisme en momenteel in post modernisme en critical race theorie. Zelfs artsen durven niet meer de waarheid te spreken. Wat minder bij ons bekend is, is dat de Soviet unie ook zo'n poging was om een samenleving op wetenschappelijke gronden centraal te plannen. 

Vrijspreker: Dus wijze centrale planners die alles wetenschappelijk aanpakten en het domvolk beschermden tegen zichzelf door ze met een bajonet de juiste richting op te prikken?

Opperdienaar: Het ging verder dan dat. Ze probeerden zelfs mensen met Chimpansees te kruisen om de wens voor vrijheid er uit te fokken. Een 'nieuwe socialistische mens' namen de wetenschappers heel letterlijk.

Je kunt zien dat de wens om vast te houden aan een onwrikbaar systeem, zo ver kan gaan dat de mens dan maar moet worden aangepast aan het systeem ipv het systeem aan de mens. 

Als je eenmaal hebt geaccepteerd dat de mens het systeem dient, dan is het logisch dat bij elk conflict de mens moet wijken. Hij is slechts een tandrad van het systeem. 

Scientific American beschreef hoe Ivanov $10.000 kreeg voor het experiment van de Soviet Financial commission en het werd goedgekeurd door de Soviet Academie voor de wetenschappen. Het experiment om Chimpansees met menselijk sperma te bevruchten mislukte, waarna hij probeerde Afrikaanse vrouwen met chimpansee sperma te bevruchten. In 1930 raakte Ivanov echter in opspraak door een beschuldiging van een collega, waarna hij naar Kazachstan gestuurd werd en 2 jaar daarna overleed. De collega nam zijn positie over. 

 

 

Comments:

Doneer3