Toen de Amerikaanse overheid de pest wilde verspreiden

Vrijspreker: U denkt terug aan de tijd dat de Amerikaanse overheid een epidemie probeerde te veroorzaken. Hoe ging dat?

Opperdienaar: Nu de pogingen van overheden om een pandemie in te dammen breed worden uitgemeten in het nieuws, is het misschien belangrijk om terug te gaan naar de Koreaanse oorlog in 1952 toen de Amerikaanse overheid het tegenovergestelde proberen te doen samen met bondgenoot Japan. Het doel was de pest als epidemie in Korea los te laten. Daarvoor had de Amerikaanse overheid de Japanse microbioloog Shiro Ishii te hulp geroepen die daar uitgebreid mee geëxperimenteerd had tegen China en de USSR in WWII in unit 731. Hij was onderdeel van een soort Japanse operatie paperclip. Dat soort moord talenten wil je immers niet verloren laten gaan.

Onderzoeker Jeffrey Kaye ging door de vrijgegeven communicatie van de CIA en wat journalist John Powell openbaar probeerde te maken over de biologische oorlogsvoering door de Amerikaanse overheid totdat hij onder de 'sedition act' werd aangeklaagd om zijn mond te houden. Een soort vroege Julian Assange. In deze antiwar.com podcast doet Jeffrey Kaye uitgebreid zijn verhaal.

Vrijspreker: Wat voor gevolgen heeft dat nu nog?

Opperdienaar: Waarschijnlijk krijgen kindertjes in Noord Korea dit verhaal te horen op school. Die keer dat de slechte Amerikanen iedereen dood probeerde te maken met biologische oorlogsvoering. Waarschijnlijk krijgen de kindertjes op Amerikaanse scholen dat verhaal dan weer niet te horen. Die krijgen weer te horen hoe de gemene Japanners Pearl Harbor zo maar om niets aan vielen (na een olie boycot) en 911 dat ook geen voorgeschiedenis had (behalve decennia lange interventies in het midden oosten). Zelfs Jeffrey Kaye was bijna overtuigd geraakt door een tegen campagne genaamd 'false confessions' die het voor deed komen dat het verspreiden van een pest epidemie in Noord Korea allemaal valse geruchten waren afkomstig uit martelingen en dat er nooit biologische wapens gebruikt waren door de Amerikanen. Er bleek echter uit vrijgekomen CIA documenten van vertalingen van afluister tapes dat dit toch het geval was.

Vrijspreker: Was het gelukt om die epidemie te veroorzaken?

Opperdienaar: Dat bleek nog moeilijk. Zelfs met hulp van Shiro Ishii van biologische oorlogsvoering unit 731, die na WWII van de Amerikanen in het geheim amnestie kreeg in ruil voor zijn kennis en ervaring. Net als bij operatie paperclip werd hij naar Fort Detrick gehaald om zijn kennis over te dragen. Maar Shiro Ishi zei: "Epidemieën zijn heel moeilijk kunstmatig te creëeren". Het brouwen van vaten vlooien en stukken besmet papier was het probleem niet, maar de ziekte muteert, loopt dood omdat het te agressief is, mensen nemen tegenmaatregelen. Shiro Ishii was zelfs een tijdje uit zijn functie gezet omdat de pandemie de eigen troepen trof.

Vrijspreker: Denkt U dat de huidige 2e golf in Nederland gecreëerd is?

Opperdienaar: In Nederland is de bevolking zo gepropagandeerd, dat dit niet eens meer nodig is. Van de PCR test is bekend dat als je hem met 5 iteraties doet, dat dan bijna niemand positief test als je 60 iteraties doet, wordt het materiaal zo versterkt dat iedereen positief test. De test verzamelt namelijk stukjes DNA, maar test niet echt voor het Covid19 virus.

Ik las dat in Nederland 45 cycles gebruikt worden. De meeste labs werken met 30, hooguit 40 cycles, 45 is zelfs zo hoog dat het niet eens in de grafiek staat van dit linkje. Arts-microbioloog Jean-Luc Murk van het Elisabeth-Twee Stedenziekenhuis beweert zelfs in het NRC van 18 september dat zij tot 50 cycles gaan om heel zwak-positieven op te pikken. Hij erkent dat dit veel fout-positieve testuitslagen oplevert. Je kunt dus een hele pandemie faken hier. Weer een crisis in de eindeloze reeks crises die zorgen dat de onderdaan uiteindelijk zelf zijn eigen boeien aan doet.

now you are safe 

 

 

 

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp