Zoek de influencers en je controleert de bevolking

Vrijspreker: U beweert dat overheden altijd alert moeten blijven op de linfluencers van het moment. Hoezo?

Opperdienaar: Ooit waren de influencers de priesters.  De onderdaan geloofde religieuse leiders op hun woord. Welke religie veranderde wel eens en daar werd behoorlijk om gevochten, maar het mechanisme bleef gelijk. Ayn Rand noemde het verbond tussen heersers en religieuze leider: Atilla en de medicijnman. De medicijn man deed wat mysterieuse rituelen en dan moest hij alleen zeggen dat de heerser in Gods naam heerste en dan kwam het wel goed met beiden. Maar de religie verloor met Gallileo en Newton en alles wat er na kwam aan autoriteit aan de wetenschap. Vandaar dat Atilla de wetenschappers moest gaan omkopen en manipuleren. Nu beweren alle heersers volkomen volgens de wetenschap te regeren.

Vrijspreker: Maar een heerser moet altijd goed opletten dat de zaken kunnen veranderen.

Opperdienaar: Vandaar ook dat bij de voorbespreking van deze pandemie, event 201, besloten werd dat zowel religieuze leiders, sociale media en 'influencers' betrokken moesten worden bij de propaganda. Ook in Nederland werd geld overgeheveld naar influencers. Rutte weigerde bij influencer gate gewoon te vertellen hoeveel geld hij had rond gestrooid om influencers achter de lock down te krijgen.

Vrijspreker: Waarom verandert de onderdaan steeds van influencer?

Opperdienaar: Zodra wij er met geld gaan strooien, lekt de corruptie en leugen er natuurlijk onvermijdelijk in binnen en de onderdaan begint door te krijgen dat zijn bron van informatie vervuild is. Dan gaat hij op zoek naar een andere bron van informatie. De overheid kan niets anders doen dan deze nieuwe bron corrumperen. De reguliere media en kranten worden steeds slechter gelezen, kerken zijn geen kompass meer, dus de overgang naar sociale media is redelijk goed verlopen voor de overheid. Het schandaal rond de laptop van Hunter Biden, wordt gewoon weggefilterd van Twitter en Facebook en natuurlijk ook nog steeds van de meeste reguliere media. Het is niet zo dat kerken bijvoorbeeld verwaarloosd worden door de overheid, maar met hun verminderde geloofwaardigheid is hun prijs omlaag gegaan. Kanalen als dagbladen en nieuwszenders als CNN worden steeds minder gevolgd.

Vrijspreker: Moet de waarheid steeds harder onderdrukt worden?

Opperdienaar: Nee, je kunt het best wat waarheid rond laten zingen in kleine beperkte sociale bubbels. Zolang het daar maar niet buiten komt. Want hard onderdrukken trekt er vaak alleen maar aandacht naar toe. Maar als je wat mensen als komplotdenker op een eilandje kunt laten roepen zonder dat iemand ze hoort, is dat geen probleem.

Conditioned freedom selfish

accept surveillance back to normal

Comments:

Bedankt Opperdienaar! 1opperDbw7ohuARyzRGoUmfWfiE5eY3tp