Food chain reaction simulatie

Vrijspreker: U denkt wat te kunnen afleiden uit de simulaties die vooraf gaan aan dramatische gebeurtenissen.

Opperdienaar: In November 2019 vond een simulatie plaats in New York genaamd 'Event 201' onder leiding van The Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation. Het ging er over hoe om te gaan met een wereldwijde Corona pandemie. Ze kwamen met een lijst aanbevelingen. Natuurlijk kan er bij een wereldwijde pandemie niets gedaan worden als lagere overheden niet meewerken. Er moet dus een override button komen. Influencers, social media, iedereen werd gevraagd om duidelijk achter de WHO te gaan staan en de juiste informatie te verspreiden (en de onjuiste tegen te houden), mocht zo'n pandemie zich onverhoopt voor doen.

En je raadt het nooit, nog geen paar maanden later, bingo. De aandelenmarkten vielen precies de tijdens event 201 voorspelde 40% om daarna weer snel nieuwe records neer te zetten. Die simulaties voorafgaand aan de werkelijke rampen, zijn niet uniek. Hier bespreekt Whitney Webb er een aantal (911, Pentagon aanval, anthrax aanval, Londen 7-7 bom aanslag, Boston bomaanslag).

Ook de socialistische religieuze cult leider/dominee Jim Jones deed een aantal oefeningen met zijn volgelingen om gif te drinken, voordat het tijd was voor de echte massale revolutionaire zelfmoord. Het is een vorm van normaliseren van wat niet normaal is. Een volgeling van Jim Jones die het overleefde, noemde de 'revolutionaire zelfmoord' simulatie de grootste waarschuwing dat er wat mis was. 

Vrijspreker: Zijn er nog simulaties gedaan waarvan de werkelijkheid ons nog te wachten staat?

Opperdienaar: Misschien, er was nog een simulatie die al in 2015 plaats vond. 'The food chain reaction.' Het WWF, the Center for American Progress, the Center for Naval Analyses en Cargill waren de organisatoren. John Podesta had hier ook een belangrijke rol in (ook wel bekend als campagne leider van HIllary Clinton wiens email password geraden werd waarna nogal beschamende emails boven water kwamen.) Wie in google: 'podesta art collection' in typt, schrikt zich een hoedje van wat er in die man zijn geest om gaat. De food Chain reaction simulatie simuleerde een hongersnood. De crisis begon in 2020 en liep tot 2030 en had eenpiek hongersnood in 2022 en eindigde in 2030 met een wereldwijde CO2 belasting. De ice age farmer houdt het voor u in de gaten.

U wordt al warm gemaakt voor het aanvallen van boeren. De voorstellen de veestapel te halveren omdat er anders geen woningen meer mogen worden gebouwd, waren misschien een schot voor de boeg. Hier een artikel over een kippenvirus die de halve wereldbevolking zou kunnen uitroeien en hier wordt uitgelegd hoe boeren kunnen profiteren door hun land maar weer naar bos over te laten terug gaan (hint:CO2 credits). Dit artikel gaat over een VN waarschuwing voor een honger pandemie.

Vrijspreker: Dat zijn een hoop halveringen. Nog andere simulaties?

Opperdienaar: Onlangs werd de 'Task force for the continuation of government' samen gesteld in de VS, samen met het 'Transition integrity project' (Met iconen van integriteit Bill Kristol en Michael Chertoff). Die bekeken wat er moest gebeuren als verkiezingen niet tot een vreedzame machtsoverdracht zouden leiden. Dan zouden de  dat de militairen moeten ingrijpen om chaos te voorkomen. De simulatie voorspelde al problemen met post bezorging van stem biljetten en je raadt het nooit..... 

 

 

 

 

Comments:

Doneer3