Het Schrödinger Virus

Vrijspreker: Het virus woedt nog steeds in hevige mate voort. Snapt de Opperdienaar het nog allemaal?

Opperdienaar: Het vraagt precies dezelfde oplossing als elk ander probleem: meer macht naar minder mensen en met geld strooien uit een geldpers. Wij kunnen bijna ons hele verlanglijstje afstrepen van totalitaire maatregelen. De mensen smeken om apps waarmee de overheid iedereen overal kan volgen, om een bevoegdheid om je huis uit te mogen en om een samenscholingsverbod. Actie, reactie, oplossing in volle gang. De roep des volks is nog nooit zo sterk geweest. Dit Schrödinger virus zoals ik het graag noem, is werkelijk een geschenk uit de hemel voor ons machthebbers. Iedereen moet binnen blijven, tenzij de heersers bepalen dat je essentieel bent. Overheidsmaatregelen worden bekrachtigd door een leger vrijwillige NSB'ersdie overtreders verraden via kliklijnen of ze iig vermanend toespreken. Je kunt het Schrödinger virus verspreiden zonder dat je verschijnselen vertoont en je kunt het hebben zonder dat de test het aangeeft, maar je ook niet hebben als de test het wel aangeeft (hoge false positive en false negative). Toen een hele daklozenopvang in Boston werd getest, bleek dat 50% het Schrödinger virus had, terwijl niemand verschijnselen had. Precies dezelfde uitkomst die je zou hebben als je een muntje op gooide bij elke willekeurige populatie mensen een jaar geleden: niemand verschijnselen, 50% positief.

Nu blijkt ook dat wie het gehad heeft, niet immuun is en het weer kan krijgen. Dus denk maar niet dat anti lichamen je een vrijbrief kunnen geven om naar buiten te mogen. Wel wil Bill Gates, de enige mens zonder medisch diploma die toch serieus genomen moet worden wat betreft pandemieën, dat iedereen binnen blijft totdat het vaccin er misschien is over 12-18 maanden. De anti lichamen die je van dat vaccin krijgt, dat overigens na een jaar testen, gegarandeerd geen lange termijn bijwerkingen heeft, geven je dan kennelijk wel bescherming om niet meer besmet te worden. Dus als je lichaam zelf het Schrödinger virus verslaat, ben je niet immuun, maar als het geholpen wordt door het Bill Gates vaccin, dan wel en krijg je die chip waarmee je naar buiten mag.

Eerder was het ook al zo dat ons verteld dat de onderdaan geen gezichtsmaskers moest kopen, want die beschermden hem toch niet en hij was eigenlijk te dom om ze om te doen. Verder had het medisch personeel de gezichtsmaskers (die je niet beschermen) nodig.

Gelukkig dumpt minister de Jonge 50 miljoen van ons geld in een Noorse corona stichting vol met zakkenvullende politici en koopt hij een tweet van Lady Gaga om hem daarmee te feliciteren. Maar goed dat het geld niet naar Nederlandse ziekenhuizen gaat. Dat moeten we niet willen met zijn allen.

Ik kwam nog een lijstje tegen op het internet wat de zaak een stuk duidelijker maakt: 

  1. Je hebt veel symptomen als je ziek bent, maar kunt ook ziek zijn zonder symptomen, symptomen hebben zonder ziek te zijn of besmettelijk zijn zonder symptomen
  2. Je mag je huis niet uit, tenzij het nodig is
  3. Winkels zijn gesloten, tenzij ze open mogen.
  4. Je moet niet naar ziekenhuizen gaan, tenzij je er toch naar toe moet gaan.
  5. Kinderen hebben er geen last van, tenzij ze het wel hebben
  6. Dieren hebben er geen last van, tenzij ze het wel hebben
  7. Je kunt ziek worden van besmette oppervlaktes, maar het virus kan niet overleven op oppervlaktes.

social distancing

social distancing 2

social distancing 3

Trump zegt de bijdrage aan de World Health Organisation op, een organisatie geleid door een Ethiopische schurk die het niet kan nalaten China te complimenteren met hun aanpak en eerlijke berichtgeving. Een lid van de WHO retweet een oproep tot geweld tegen Trump door Michael Moore die hij snel daarna maar weer wist. Een organisatie ook die families met geweld uit elkaar wil halen als corona dat vereist, maar dan wel op een waardige manier. Gelukkig verviervoudigde Denemarken zijn bijdrage aan deze organisatie

 

 

 

Comments:

Doneer5