Open brief aan weledelgestrenge Sinterklaas weldoener der Nederlanden

kinderen met spandoek Sinterklaas bestaatWeledelgestrenge Sinterklaas, weldoener der Nederlanden,

Het is misschien aan uw alziend oog ontgaan dat de Nederlandse samenleving steeds verder richting een bananenmonarchie aan het afzakken is. Er is een toenemende tweedeling tussen hen die kadootjes ontvangen en hen die ze gedwongen moeten ophoesten. Tot mijn grote ergernis doen degenen die de kadootjes ontvangen daarbij ook nog net of deze uit de lucht komen vallen en verhullen de sweatshops waar ze geproduceerd worden. De kadoproduceerslaven krijgen wel eens een kadootje terug, maar daar moeten ze dan lange formulieren voor invullen en veel dankbaarheid voor tonen.

De situatie is echter niet statisch en elk jaar gaan de kadoproduktietargets omhoog en laten meer produktieslaven het afweten onder de toenemende druk. Overal staan nu cameras en er wordt steeds beter gecontroleerd of de produktieslaven niet even een pauze nemen of in hun vrije tijd een stukje van hun leven aan hun eigen doelen wijden. De klasse van kado ontvangers gebruikt vele instellingen met afkortingen als UAF, NCDO, CMC, MFO, Cordaid, SID, VVD, CDA, PvdA, PVV en ICCO om de kados te verdelen maar hun voornaamste argumenten zijn dat er ooit door sommige mensen op een papiertje is geschreven, dat dit de manier is om een samenleving in te richten en dat we te hebberig en slecht zijn om onze eigen gang te gaan. Veel kadoproduktieslaven beweren bij hoog en laag dat we blij moeten zijn omdat we te eten krijgen en anders maar moeten verhuizen naar een ander land. Ook wordt beweerd dat verandering alleen mogelijk is door de tekst op het papiertje te veranderen, maar daarvoor moet je met heel veel zijn want het papiertje wordt streng bewaakt. Politie en militairen zorgen ervoor dat je geen kados kunt produceren zonder dat de klasse van de kado ontvangers hun rechtmatige deel krijgt (rechtmatig volgens het papiertje). Daarnaast moet je elk jaar voor 1 april een uitgebreid gedicht inleveren bij de belastingdienst, dat precies aansluit bij de geproduceerde kadootjes. Als het niet klopt krijg je met de roe en ga je in de zak. Als je braaf bent en uit volle borst liederen zingt, mag je weer een jaar verder.

Recentelijk moeten echter ook kadoos geproduceerd worden voor Griekse kado ontvangers en binnen afzienbare tijd komen daar waarschijnlijk Ierse, Italiaanse, Portugese en Spaanse kado ontvangers bij. Daarnaast hadden de kadoontvangers beloofd voor wegen, gezondheidszorg en een aantal andere dingen te zorgen, maar wij staan meestal in de file op weg naar onze kadoproduktiesweatshops en de ziekenhuizen maken grote verliezen terwijl er steeds minder medisch personeel in rondloopt.

Ik hoop dat u ondanks het feit dat u in Spanje woont, veel kadoos nodig heeft en zelf niets produceert, toch aandacht heeft voor het lot van de kadoproduktieslaven in Nederland en hun steeds zwaarder wordende last.

een bezorgde libertarier

P.S.

De Opperdienaar wil niets met deze brief te maken hebben en vraagt zich alleen af wat hij moet zeggen om hoofd kado ontvangers te worden.

 

Comments:

Doneer2