Kool-aid test runs

Vrijspreker: U ziet steeds meer normalisatie test runs

Opperdienaar: Voordat Jim Jones in Jonestown iedereen de koolaid kon laten drinken, had hij al vele keren test runs gedaan om zijn schaapjes er aan te laten wennen. Yuri Bezmenov, de KGB overloper, beschreef het al: Demoralisatie, destabilisatie, crisis, normalisatie. Misschien dat libertariers daarom zoveel op moraal hameren. Als die domino valt, wordt de samenleving instabiel en komt er uiteindelijk een crisis. Bezmenov beschreef hoe tijdens de Praagse lente de Soviets met hun tanks de toestand 'normaliseerden'. Als je maar genoeg ellende gehad hebt, accepteer je uiteindelijk alles om maar weer terug naar normaal te gaan. Op dezelfde manier waarop je mensen nu ziet smeken om  een vaccin, zodat we weer terug naar normaal kunnen. Zo hoorde ik laatst over een groep studenten die het bloed wel konden drinken van 'anti vaccinatie mensen'. Zij waren de grote barriere op de weg terug naar het cafe. Niet zeuren gewoon die spuit nemen zodat ik weer aan de bar kan hangen met mijn vrienden alsof er niets gebeurd is. Een ander deel van de bevolking maakt zich boos over mede onderdanen die zich maar niet aan de voorschriften houden. Even 2 weken doorpakken, zodat Corona weg is en we gewoon kerst kunnen vieren. Je krijgt zo een hoop conflict tussen onderdanen.

Vrijspreker: Als je iets heel graag wilt, geeft de overheid het je echter nooit en die 2 weken isolatie om het er onder te krijgen hebben we al eerder gehoord.

Opperdienaar: Ik denk dat de enige manier om van de overheid gedaan te krijgen dat het weer terug naar 'normaal' gaat, is om ze het idee te geven dat je het absoluut niet wilt. Het doet denken aan dat grapje van die masochist die tegen die sadist zegt: "Sla me". Waarop de sadist gemeen kijkend antwoordt: "Nee"

Ondertussen hoor je steeds meer geluiden dat je misschien niet meer mag werken zonder vaccin, niet meer naar een concert mag, niet meer mag vliegen. De Amerikaanse gezondheids dictator Fauci zegt nu al dat vrijheid een leuk Amerikaans ideaal was, maar dat Amerikanen nu gewoon moeten doen wat ze opgedragen wordt. Ook beweerde de man in maart dan mondkapjes niet nodig waren omdat ze niet hielpen en later wilde hij ze toch verplichten (Zeg maar zo als de RIVM). Hij hield ook eerder de worst voor dat met een vaccin alles weer terug kon naar normaal, maar later dat we misschien nooit meer terug naar normaal kunnen. Voor altijd gekluisterd aan de buis met de persconferentie over nieuwe maatregelen.

Interessant is ook dat video materiaal gevonden is waarop de uitvinder van het PCR procédé, Kary Mullis uitlegt dat Fauci een nitwit met een agenda is

Waarschijnlijk zullen het allerlei bedrijven zijn die deze eisen gaan stellen aan hun klanten. Libertariers zijn dan gelijk de mond gesnoerd, want het is geen dictaat van de overheid. Maar ondertussen is de overheid druk bezig de regels vast te stellen voor de aansprakelijkheid. Wat denk je dat er gaat gebeuren als de doverheid aangeeft dat een werkgever aansprakelijk kan worden gesteld voor Corona voor zijn werknemers? Of een ondernemer voor Corona van zijn klanten? Wat denk je dat hij gaat doen? De meeste libertariers zijn minarchisten, dus die vinden dat justitie en defensie overheidstaken zijn. Die snappen dan waarschijnlijk niet waarom al die bedrijven opeens allemaal van die rare maatregelen nemen. Net zo als ze niet snappen waar al die censuur vandaan komt en al het gespioneer door banken van hun klanten. De term vaccin is eigenlijk ook al vreemd. Vanwege gelobby zijn pharmaceuten min of meer vrijgesteld van schade door hun vaccins. De motivatie voor pharmceuten is dus om alles maar een vaccin te noemen. Vandaar ook dat je vaccins kreeg tegen kaalheid, roken en alcoholisme. Noem het gewoon allemaal maar 'vaccin'. Maar deze nieuwe MRNA 'vaccins' hebben niet meer zo veel te maken met de klassieke vaccins waarbij een verzwakte ziektekiem met een adjuvant werd ingespoten.

De sociale media zijn ook helemaal aan boord. Een speech van Tom Woods werd laatst nog door facebook gefactchecked. Dit omdat de video veel hits kreeg en TW grafieken liet zien, die duidelijk maakten dat er geen verband was tussen de maatregelen van heersers en de besmettingen. De kritiek luidde 'Hier zijn niet alle specialisten het over eens'. Deze was het geloof ik.

 

certificate of vaccination

Comments:

Doneer2a