Vrijspreker interviewt Opperdienaar

Vrijspreker

De Opperdienaar werd onlangs geïnterviewd door Vrijspreker.nl over zijn principes en programmapunten. De degens werden behoorlijk gekruisd, want de vrijspreker draagt onderwerping geen warm hart toe. Hieronder een weergave van het interview.

Vrijspreker: .Wat is de belangrijkste doelstelling van de Partij van de Slavernij?

Opperdienaar:
De Partij van de Slavernij denkt dat het inconsistent is om de mensen een gedeelte van hun inkomen vrijwillig te laten besteden aan doelen die ze zelf belangrijk vinden, maar tegelijkertijd een gedeelte van hun inkomen op te eisen voor de doelen die politici belangrijk vinden. Aanvankelijk trok de partij leider er op uit om mensen te overtuigen dat ze hun hele leven aan hun eigen doelen mochten besteden. Dat stuitte echter op grote weerstand. Veel gehoorde bezwaren waren dat iedereen tegen iedereen oorlog zou gaan voeren, dat er geen wegen meer zouden zijn, geen rechtsspraak, geen geld en dat totale chaos zou uitbreken. Tevens werd mij verteld dat ik maar uit dit land moest vertrekken als ik het niet met hun regels eens was. Samengevat: de mens moet gedwongen worden, want hij is fundamenteel zondaar.

De partijleider heeft toen een 180 graden draai in zijn standpunt gemaakt. Als het voorzien in de behoeftes van mensen het best onder dwang door andere mensen kan worden gedaan, waarom dit principe dan niet doorvoeren voor alle behoeftes van mensen?

Dat is dan ook de doelstelling van de Partij van de Slavernij geworden. De partij van de Slavernij wil 100% controle over uw leven en 100% controle over het monetaire produkt van uw leven.  Alles wat niet verboden is moet verplicht worden. Belastingen van 70% zijn halfslachtige kwakzalvers oplossingen.

Vrijspreker: Is dat niet inconsistent? De overheid bestaat tenslotte ook uit mensen en ook hun leven zou dan het best gereguleerd moeten worden door andere mensen.

Opperdienaar:De PvdS lost dit op door naar een wereldregering te streven die boven de lokale regeringen staat.

Vrijspreker:Verschuift dit niet het probleem?

Opperdienaar:
Het is idd zo dat voor de bovenste dwinger, het leven niet optimaal zal zijn omdat zijn leven niet gereguleerd wordt door anderen, vandaar dat je er daar zo weinig mogelijk van zou moeten hebben, bij voorkeur maar 1, bij voorkeur de Opperdienaar. Die offert zijn persoonlijke geluk dan op voor het welzijn van de mensheid, door iedereen te dwingen, maar zelf helaas ongedwongen te blijven. Vandaar ook de naam Opperdienaar.

Vrijspreker:Maar eventueel zou iemand anders dat ook kunnen doen?

Opperdienaar:Nee,nee,nee, ik dring er op aan mijzelf daar voor op te offeren

Vrijspreker:Wat ziet de PvdS als probleem van de bestaande politieke partijen?

Opperdienaar:
Dat die partijen een gemengd en verwarrend bericht uitsturen. Neem nu een partij als de partij voor de vrijheid. Die wil de Koran verbieden, het dragen van bepaalde kleding belasten en de leraar moet weer meester worden. Het is net alsof bestaande partijen zich schamen voor de boodschap van onderwerping door het woord ‘vrijheid’ in de naam te zetten. De onderdaan wil echter graag gedwongen worden tot dingen die hij niet wil. De Partij van de Slavernij komt er trots en met opgeheven hoofd voor uit dat zij bereid is die functie te vervullen.

Vrijspreker:Is dat niet een onmogelijkheid dat iemand gedwongen wil worden te doen wat hij niet wil doen? Of hij wil het doen, of hij wil het niet doen, maar in dat laatste geval wil hij niet gedwongen worden het wel te doen.

Opperdienaar:
Dat is niet mijn ervaring uit de gesprekken met mensen om mij heen en ik vind dat  het verder verboden moet worden over dit onderwerp te spreken.

Vrijspreker:Aan welke verkiezingen denkt de Partij van de Slavernij mee te kunnen doen?

Opperdienaar:
De gemeenteraadsverkiezingen van maart 2010 zijn denk ik nog te vroeg. De komende 2e kamer verkiezingen zijn plotsklaps dichterbij gekomen, nu het huidige compulsieteam uiteengevallen is. De huidige regulators hebben bepaald dat je eerst een groot aantal handtekeningen van supporters uit de verschillende compulsiedistricten moet verzamelen en dat je ze 11000 euro moet betalen om mee te dingen naar de titel van hoofd dwinger. De PvdS is nu druk bezig die handtekeningen in te zamelen en financiers te vinden voor de 11000 euro. De eerste reacties van de onderdanen zijn positief, mensen waarderen een partij die recht door zee is.

Vrijspreker:Zijn er nog meer belangrijke punten?

Opperdienaar:
Als je iemand kent die te weinig belasting opbrengt voor de Opperdienaar, maar wel zegt het principe van onderwerping een warm hart toe te dragen, geef dan anoniem het emailadres van die persoon in kwestie door aan de Opperdienaar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan stuurt hij hem wel een streng inkeerbericht over zijn inconsistentie.

Vrijspreker:Het lijkt een idee dat wel klopt met de huidige ontwikkelingen van steeds meer overheidsinvloed.

Hoe kunnen onze bezoekers meer over jullie partij te weten komen?

Opperdienaar:
Ze kunnen onze website bezoeken die op alle punten verder verwijst:http://www.partijvandeslavernij.nl

Comments:

Doneer2a