Empire eindfase

Inmiddels zijn empires zo vaak tot hun einde gekomen dat het patroon duidelijk wordt. Hetzelfde patroon dat elke levensvorm vertoont: groei, bloei, verval, dood. Een patroon beschreven in boeken als "The Rule of Empires: Those Who Built Them Those Who Endured Them and Why They Always Fall". Net als bij levensvormen zijn de kleinere versies een versnelde versie van de grotere. Zo had Jim Jones in Jonestown een mini keizerrijkje, dat snel aan zijn einde kwam, zoals een muis korter leeft dan een mens. Kleine keizerrijkjes zijn een proeftuin voor wat er in de grotere (USA, EU) gebeurt.

Het lijkt wel of oude empires allemaal een soort zelfmoord plegen. De ene domme beslissing wordt op de andere gestapeld. Af en toe lijkt het noodlot even afgewend om daarna weer onverbiddelijk koers te zetten richting verval met steeds grotere en duurdere wapensystemen.

giant nazi gun armada end empire

Vrijspreker: Zijn er nog tekenen die niet besproken zijn door de Opperdienaar?

Opperdienaar: De tijdspreferentie van mensen wordt steeds korter. De meeste gasten dansen bij de uitgang van het cafe, terwijl het personeel de brandgevaarlijke kerstverlichting aansteekt. Onderdanen vergroten hun mobiliteit. Financieel gezien is het te zien omdat mensen hun bezittingen ook dichter naar zich toetrekken. Tot het jaar 2000 waren opties in dotcom bedrijven in trek, maar gaandeweg, werden dat huizen en grondstoffen en nu zijn crypto currencies populair, waar je zelfs geen derde partij meer controle geeft over je bezit. Ook gaan bedrijven kortere schulden aan. Het is ook tijd geworden om de oudjes te naaien en pensioenen op te offeren. Investeren in belastingslaven van toekomstige heersers, is ook ver van het bed, dus die studiefinanciering kan worden afgeschaft. Altijd dicht bij de uitgang. De milieubeweging is fundamenteel ook gericht op zelfmoord [1, 2] met hun windmolentjes en CO2 angst [2]. De mensheid is slecht voor de planeet, fuck the mensheid. Bill Nye (the science guy) met een show op Netflix wil mensen straffen voor het krijgen extra kinderen.

Maar wat misschien wel interessanter is, is de sociale component van deze zelfmoord.

Vrijspreker: Wat bedoelt U met sociale component?

Opperdienaar:

Fuck white men Dean Hutton x Creative Womxn 1

De laatste mode voor mannen

latest men fashion

En het populaire zelf identificeren (werkelijkheid is subjectief) in de VS

self identifies

Iedereen probeert bij een groep te horen die niet aangevallen mag worden, maar wel zelf mag aanvallen.

Peak Bull Crap

Er is natuurlijk al veel geschreven over de seksuele perversie tijdens het einde van het Romeinse rijk. In de zelfmoord fase is seks voor alles behalve voortplanting. Nu beweren sommigen in de VS dat er 63 verschillende geslachten zijn en als je een voorkeur hebt voor een bepaald soort geslachtsorgaan, dit je transfobish maakt. Ondertussen voltrekt zich ook een ware opiaten epidemie [2] om de pijn in de hersenen van de geïsoleerde en verwarde onderdaan te dempen. Ook nemen Amerikanen net als de gelukkige Denen, enorme hoeveelheden anti-depressieva

hurricane

Vrijspreker: Kennelijk heeft die centrale planning en schuld/boete afpersing mensen toch niet zo gelukkig gemaakt.

Opperdienaar: De onderdaan aan het einde van een keizerrijk, is ongelukkig en nu zijn vrijheid erg onder druk staat, wil hij geen kinderen zetten in de wereld die hij om zich heen ziet. De heersers zien natuurlijk het liefst veel nieuwe belastingslaven en soldaten, maar de onderdaan voelt zich een ongewenste, incompetente, egoïstische, racistische, seksistische, transfobische en onwelkome vervuiler en consument. Dat wordt hem alleen maar verteld om hem uit te buiten met schuld en boete, maar het mist zijn emotionele effect niet (eco lijden, eco therapeut). Er is niet genoeg bliksemafleider om die schuld op af te reageren. Twee minuten haat zijn niet genoeg. Ook valt dat niet allemaal met pillen weg te werken (Soma quotes). De EU is daarom op het idee gekomen om jonge vaders 10 dagen vrij en 4 maanden verlof 'te geven', iets wat ze dan zelf geen geld kost aangezien ze een sigaar uit andermans doos weggeven.

De heersers houden de verhaallijn overeind dat ze onfeilbaar zijn, waardoor de volle last van het falen bij de onderdaan terecht komt. Zo verloor Hillary natuurlijk niet vanwege incompetentie, maar door Russische hackers en omdat de Amerikanen te seksistisch waren. Net zoals Barbara Streisand Oscarnominaties verloor vanwege seksisme.

 

 

Comments:

Doneer5