Prijsbeleid overheid: inflatie en obfuscatie

Vrijspreker: GGD-medwerkers verkochten QR codes voor enkele honderden tot soms wel duizend euro. Wat laat dit zien?

Opperdienaar: De prijs van een vaccin is 0 in de ogen van de meeste onderdanen. Natuurlijk betalen ze dubbel en dwars via belasting en inflatie, maar in de volksmond heet dit gratis. Voor heersers is het natuurlijk vervelend om te zien dat 1000 euro wordt neergeteld om niet gevaccineerd te worden. Als je echte prijzen had, zouden een hoop dingen gelijk veel duidelijker zijn. Als je bijvoorbeeld je stem bij een verkiezing mocht verkopen, zou vrij snel blijken dat hij niet boven de prijs van een banaan uitkomt. Vandaar dat overheden de prijzen van alles en nog wat verbergen. Ze hadden natuurlijk ook het vaccin verplicht kunnen stellen, maar betaling gewoon bij de dokter laten plaatsvinden ipv via belasting en inflatie.

Vrijspreker: Wat zou er dan gebeuren?

Opperdienaar: Dan zou veel sneller duidelijk worden dat mensen meer betalen voor een nep QR code dan voor een vaccin. Een prijs geeft beter aan wat mensen willen dan een verkiezing. Eigenlijk past het bij de oneindige leugens van de overheid dat prijzen van alles en nog wat continu vervormd en verborgen moeten worden. Als heerser kun je niet hebben dat de werkelijke prijs van stemmen, rechtsbescherming, marktmonopolie bescherming, milieubescherming of wat voor bescherming door de roverheid bekend wordt.

Omdat mensen altijd proberen hun situatie te verbeteren of iig minder te laten verslechteren, zoeken ze altijd een oplossing in markten die nog wel vrij zijn. Dan moet de overheid die markten ook gaan monopoliseren en vervormen. Vandaar dat die leugens zich altijd uitbreiden naar gebieden die grenzen aan gebieden waar ze al een vervorming opleggen. 

Bij cryptomunten zie je nu dat de roverheid zich wil gaan bemoeien met zogenaamde stablecoins. Dit zijn cryptomunten die gekoppeld zijn aan fiat munten die de roverheid natuurlijk al controleert. Het is een gebied wat ze moeten veroveren.

Vrijspreker: Hoe gaat de samenleving daar op reageren?

Opperdienaar: Die moeten zich verplaatsen naar gebieden in cryptoland die daar iets verder vandaan liggen.

Vrijspreker: Waar loopt het het eerst uit de hand?

Opperdienaar: De financiële markten ruiken zaken denk ik het eerst. Nadat de roverheden bakken met geld drukten om de markten omhoog te kopen waardoor mensen zich rijk rekenden met hun aandelen en hun huis, wordt het moeilijker om die bubbels opgeblazen te houden. Waarschijnlijk kochten ze alles behalve voedsel, energie, goud en bitcoin. Maar nu beginnen die prijzen ook de pan uit te rijzen. Misschien gaan ze proberen die zogenaamde 'asset bubbles' harder te laten stijgen dan de prijs van basisbehoeftes. Dit om te voorkomen dat de asset zeepbel leegloopt in dingen die niet uit het niets te creëeren zijn. Als de onbalans zich herstelt tussen opgeblazen zeepbellen en echte spullen, kunnen we nog wel eens vreemd staan te kijken. Alle verguisde zaken door het dak.

 

 

Comments:

Doneer2