Wokolympics

Vrijspreker: Na een jaar vertraging vanwege het killer virus, gingen de olympische spelen dan toch door, al was het zonder publiek. Wat viel U op?

Opperdienaar: Het was een soort wokolympics. Iemand die vroeger mee deed als manlijke gewichtheffer, had zijn haar laten groeien en deed nu als oudste vrouw ooit mee. Een petitie tegen deze gewichthefster werd beëindigd vanwege; 'hate speech'. Hij was echter gelijk uitgeschakeld, maar kreeg volop lofprijzing over hoe dapper zij wel niet was. Het Amerikaanse soccer team dat een kort geknipte paarse geverfde dame als aanvoerder heeft en die continue over onderbetaling van vrouwen in topsport klaagt en knielt voor BLM, verloor tegen Zweden en daarna tegen Canada.

Ergens anders maakt iemand een raar handgebaar uit solidariteit met iets dat we nog niet weten.

Kortom, het was een competitie in deugpronken. De VS had niet meer pole position wat medailles betrof, dus wat moet je anders doen dan deugpronken? Liegen en bedriegen kun je wel aan de NYT uit besteden, wat opgemerkt werd door de Chinezen die zich nogal verbaasden of deze common core wiskunde.

 

NYT medal counting

Kortom, de USA lijkt aardig op zijn retour. Daarnaast liet Peter Schiff zien dat de voetbal vrouwen ondanks protesten over hun beloning, dezelfde deal aangeboden was als de mannen. Die deal wilden ze echter niet omdat het prestatie afhankelijke deel van de beloning te groot was.  Ze kozen voor meer geld bij verliezen en minder bij winnen. Toen ze bij het wereldkampioenschap toch wonnen, vergeleken ze hun beloning opeens met die van de mannen als die gewonnen zouden hebben.

Het lijkt er op dat deze spelen toch wel een beetje aangeven wat we al wisten: China is winnende en de VS is tanend, ze leiden bergen advocaten op om in rechtszaken over de kruimels te vechten die van de productieve tafel vallen, terwijl in China bergen ingenieurs worden opgeleid, waardoor containers met gewilde spullen gemaakt met energie uit kolencentrales de hele wereld overgaan. Intussen zijn we in het westen bezig ons naar de ondergang te deugpronken over zaken die er niet toe doen en voornamelijk op leugens gebaseerd zijn. Van buitenaf moet het er wel als een hele rare afgang uit zien.

Transgender weightlifting 2019 pacific

empires rise and fall

reserve currencies empires

Comments: