Waarom big oil de global warming hysterie steunt

Vrijspreker: Onlangs begreep ik dat de Rockfeller foundation (die van Standard Oil, waarvan de SO nog steeds in Esso staat) druk bezig was allerlei klimaatclubjes te sponsoren die global warming door de mens hypen. Hoe zit dat?

Opperdienaar: De ironie wil dat als je zegt je bedenkingen te hebben bij de wetenschap achter de klimaatmodellen, dat er dan gedacht wordt dat je door de grote olie bedrijven gesponsord wordt (overigens is 80% olieproduktie in handen van overheden). Het lijkt dan op het eerste gezicht ook vreemd dat die milieuclubjes sponsoren die dit juist propageren. Net zo vreemd als Philips die de EU lobbied om gloeilampen te verbieden. Nu hadden we al eerder besproken dat die tycoons uit de industrie vaak aan het einde van hun leven hun kapitaal voor goede doelen in zetten en daar dan een behoorlijke bende van maken. Dus het zou kunnen dat John D. Rockefeller, die de rijkste man ooit was, zijn enorme kapitaal in een stichting stopte dat prompt geinfiltreerd werd door mensen die geld kunnen ruiken dat gemakkelijk om te buigen is naar  hun krankzinnige projecten gestopt kan worden. Maar in dit geval lijkt het dat ze gewoon uit zijn op de wereldwijde 90000 miljard $ beschikbaar voor de groene economie.

Vrijspreker: Olie vinden, oppompen,raffineren en aan klanten verkopen is moeilijk, zeker gezien alle regelgeving die er voor zorgt dat je alleen op levensgevaarlijke dieptes mag boren. Subsidie aanboren is dan een stuk gemakkelijker.

Opperdienaar: Rypke Zeilmaker heeft het allemaal in kaart gebracht (dit eerste is met tijdcode om het gemakkelijk te maken)

Verder uitgebreid besproken in het Strategic Development Goal 13

En in deze: Vrede, rechtvaardigheid en sterke instituties

Vrijspreker:Zo lijkt het ook vreemd dat sociale media nu enorm populaire kanalen wist, gewoon omdat ze kritische opvattingen laten horen.

Opperdienaar: Het lijkt commerciele zelfmoord te zijn, maar waarschijnlijk betaalt Big Pharma beter om 'misinformatie' tegen te gaan. Je kon het bijvoorbeeld laatst zien toen er video beelden de ronde deden van een zuster die 10 minuten na het vaccin in elkaar zakte. De facebook fact checks vlogen je gelijk om de oren. De bewuste zuster had een aandoening die er voor zorgde dat ze bij elk wissewasje flauw viel.

fainting nurse factcheck

Vrijspreker: Klinkt logisch. Je kunt het geld ruiken. Als ik de media was, zou ik zelfs dit soort dingen in scene gaan zetten om ze daarna tegen grof geld te debunken. 

Opperdienaar: Dat is een geniaal idee. Eigenlijk kun je er bij zwaar fact checken vanuit gaan dat iets waar is. Het is een contra indicator geworden. Niemand betaalt de media om echt iets recht te zetten. De waarheid staat alleen, hooguit gesteund door wat gedreven amateur journalisten. De leugen heeft een gigantisch budget om hem overeind te houden. 

Comments:

Doneer4