Sneaky fuckers

Vrijspreker: U hoorde laatst over een nieuwe voortplantingsstrategie, de sneaky fucker

Opperdienaar: Ik hoorde de term het eerst van professor Gad Saad. Dit is een Libanese psycholoog die al eerder een samenleving ontvluchtte die in elkaar stortte in waanzin en dacht in de VS een veilige kapitalistische haven gevonden te hebben. 

Helaas pindakaas 

De strategie die hij besprak ik dat sommige bèta mannen die normaal weinig kans op voortplanting hebben, zich vermommen als vrouw om zo ongemerkt bij de vrouwen te komen zonder de competitie met andere mannen aan te hoeven gaan. Hij ziet daar voorbeelden in van mannen die zich als feminist voordoen, in 'pussy hat' demonstraties meelopen of hun haar blauw verven. 

Vrijspreker: Hoe past libertarische hierin?

Opperdienaar: Ik denk dat dit alleen in een bepaalde fase van de ontwikkeling van een samenleving past. We weten dat de groei van de overheid, maxhtsverschillen en welvaartsverschillen  uitvergroot. De welvaartsverschillen tussen de uitbuiters en uitgebuitenen hebben de neiging toe te nemen.

Waarschijnlijk dat de 'sneaky fucker' strategie steeds aantrekkelijker wordt naarmate de overheid escaleert en de macht en welvaartsverschillen groter worden. Dit soort mannen zou een voorstadium kunnen zijn van de Japanse 'grass eating men' die helemaal niet meer geïnteresseerd zijn in seks en relaties en doen eer denken aan de mooie mannetjes muizen uit universe 25.

 

 young boys sissy boys

Comments:

Doneer5