Ongelofelijke leugens

Vrijspreker:U staat van de week stil bij de woorden van Goebbels over grote leugens."Als je een leugen groot genoeg maakt en vaak genoeg herhaalt, zullen de mensen het uiteindelijk geloven. Dit kan gehandhaafd worden zolang de staat de mensen van de politieke, economische en militaire gevolgen van de leugen kan afschermen.

Opperdienaar: Als voorbeeld neem ik even pedofielen. Onderdanen kunnen er bijvoorbeeld nog wel bij dat er hier en daar een pedofiel rondloopt, al grenst dit al aan zijn bevattingsvermogen. Dit is niveau 1.

Niveau 2 is dat deze pedofielen machtige posities hebben kunnen bereiken. Dat grenst aan het onmogelijk in het hoofd van de onderdaan. In de praktijk is dit echter meer dan waarschijnlijk. Er is geen betere bescherming mogelijk voor een pedofiel dan een machtige positie. Hij doet alles om die te bereiken. Mensen die macht willen uitoefenen vinden en chanteerbaar iemand ook geweldig.

pedophiles

Niveau 3 is dat de onderdanen deze leiders zelf gekozen heeft of heeft toegejuicht. Dit overschrijdt het onmogelijke in zijn bevattingsvermogen. De onderdaan vermoedt waarschijnlijk dat hij dit soort individuen van kilometers ver kan onderscheiden en nooit zo iemand toe zou juichen. Echter zij steun hiervoor is ook meer dan waarschijnlijk. De geschiedenis laat zien dat slechte mensen bijna altijd onder groot gejuich de top bereiken. 

pedo covid blm

fascism you really think it will be this obvious e1320915541330

Dit zelfde principe geldt ook voor 'false flag' operaties. De onderdaan herkent uit zijn eigen omgeving wel mensen die provoceren om een conflict uit te lokken, zodat ze de ander de agressor kunnen noemen. Dat is niveau 1. Dat machtige mensen dit ook doen op grote schaal om oorlogen uit te lokken, is echter bijna ondenkbaar voor de onderdaan. Dat hij daar zelf aan mee werkt en deze provocerende acties deelt en verspreidt, is ondenkbaar voor hem.

Als een Stockholm syndroom slachtoffer praat hij ook alles goed. Moet hij een masker dragen? Dat denkt hij: Dat was ik toch al van plan. Verplicht vaccin waarvan de lange termijn bijwerkingen niet bekend zijn? Wilde hij eigenlijk ook al doen. Corona paspoort verplicht? Wilde hij net zelf aanvragen. Een overheid die zo maar huizen mag binnenvallen? Goed dat onverantwoordelijke samenscholingen worden aangepakt. Een app installeren op zijn telefoon waarmee de overheid in de gaten kan houden met wie hij allemaal contact heeft? Geweldig idee, hij voelt zich stukken veiliger. Contant geld afschaffen zodat de overheid met een druk op de knop mensen financieel kan vermoorden? Zolang het meer helpt tegen het virus. Grote stalen kogel aan zijn been? Hij wilde toch al wat meer naar de sportschool om aan zijn gezondheid te werken.

Ondertussen probeert de onderdaad steeds grotere leugens goed te praten, want als machthebbers ergens mee weg komen, gaan ze een versnelling hoger. Covid19 paniek handhaven? Geen probleem, hij knijpt wel een oogje toe als het niet helemaal klopt allemaal. Dat moet een pijnlijk proces zijn voor het brein van de onderdaan.

covid paniek zonder dodenDus als hij maandenlange demonstraties, rellen en plunderingen ziet vanwege een zwarte crimineel en drugs verslaafde die bij een arrestatie overlijdt, maar totale radiostilte als een 5 jarige blanke kleuter door een zwarte in zijn hoofd geschoten wordt, wat doet hij dan? Geen probleem, geef hem 5 minuten en hij kan het allemaal verklaren en recht praten.

Nee, hem houd je niet voor de gek, zijn media is betrouwbaar, hij is geen complotdenker, er is echt wat mis met dat soort mensen. Hij heeft de meerderheid aan zijn kant en zo groot kan die leugen ook weer niet zijn. Kijk daar is CNN al om het te framen. Alleen met een rare fotokeuze. 

toddler picture dad

 

Natuurlijk is het nog wel steeds zo dat de dader gelijk gearresteerd is en dat de moordenaars in uniformen gewoon met moord wegkomen.

Comments:

Doneer2