Progressieven op het zelfmoord pad

Vrijspreker: U zag laatst een interview van Abigail Shrier door Joe Rogan over haar boek Irreversible Damage. Wat viel U op?

Opperdienaar: Het gaat over kleine meisjes die zich jongetjes voelen. Dat schijnt in de VS een epidemie te zijn. Volgens de auteur is het 4000% gestegen (2% van de meisjes).  

Ze interviewde 5000 ouders, allemaal progressief. Die beweren allemaal hun hele leven pro LGBTQ te zijn geweest. Maar als hun eigen dochter dan over een geslachtsverandering begint, dan deinzen ze toch terug. 'Mijn dochter is volgens mij niet transgender', zeggen ze dan. Maar de samenleving juicht ze voort, het is allemaal moedig, dapper, mooi, heldhaftig. Iemand vertelde zelfs dat er een vage bekende de straat over stak om ze te omhelzen betreffende hun verandering. 

Maar die ouders zijn dan ook bang om er tegenin te gaan, want als ze er wat van zeggen, zijn ze bang ontslagen te worden. Die kinderen moeten op school ook verplicht naar transgender klas. Seksuele voorlichting kun je ze nog uit halen want dat is niet verplicht, maar transgender klas valt onder pesten en pesten is verplicht. Waarschijnlijk hebben die ouders daar ook allemaal voor gestemd. Nooit gedacht dat dit een terugslag zou hebben natuurlijk. Voor progressieve mensen zijn hun standpunten meer een soort 'fashion statement'. Het hoeft niet consistent te zijn en het hoeft geen goede uitkomsten te hebben. Het moet het alleen goed doen in de incrowd van de zichzelf beter voelende avant garde. Moraal voor in de pronk kast. 

Maar het heeft wel geresulteerd in een samenleving waarin de zaken nogal raar in elkaar zitten. 

 

universities destroy knowledge 

Het lijkt er de laatste tijd op dat deze hele samenleving nu een beetje zelfmoord lijkt te plegen. Niet alleen dat veel van deze transgender mensen zelfmoord plegen. Het verleden wordt beschaamd vernietigd in de vorm van standbeelden, de geboortecijfers kelderen naar een 30 jaars dieptepunt en met Corona lijkt dat alleen maar te versnellenZelfmoordpercentages lopen ook al op tot een 30 jaars hoogtepunt. 1990 was kennelijk een slecht jaar. 

Het lijkt er echter op dat de zelfverslinding begonnen is. Zelfs Martina Navratilova zou als lesbienne nu tegen LGBTQ zijn. Ook Ellen DeGeneres een voorheen onaantastbare lesbienne die pure propaganda pompt, zit ook op de schopstoel met 'toxic femininity'

Ik ben vergeten waar het gepropageerd werd, waarschijnlijk in 'the report from Iron mountain' of 'rules for radicals', maar het ging om 'het versterken van disfunctionele sub culturen' als tactiek. Dat valt ook mooi in het door Yuri Bezmenov geschetste scenario: Demoraliseren, Destabiliseren, Crisis, Normaliseren. Bij deze laatste fase van normaliseren, worden de nieuwe machthebbers geïnstalleerd en de disfunctionele subculturen geruimd onder de belofte dat de zaken weer normaal worden. 

Wie zich probeert in te likken in de progressieve club, gaat met de gekheid ten onder. Het is besmettelijk. De nieuwe lijsttrekker van de LP Jo Jorgenson in de USA maakte de fout dit te proberen. Ze schreef: "It is not enough to be passively not racist, we must be actively anti-racist. #BlackLivesMatter#VoteGold" Niet alleen is aanschurken tegen een organisatie waarvan de leiders zeggen alles plat te branden als ze hun zin niet krijgen en waarvan andere leiders beweren getrainde Marxisten te zijn, niet typisch libertarisch, de libertarische partij is natuurlijk ook niet echt de partij van 'we moeten'. Maar je wilt er toch bij horen bij die progressieve avant garde. Net als de vorige lijsttrekker Gary Johnson (What is Aleppo) die vond dat bakkers verplicht moest worden taarten te bakken voor homo stellen en dat desgevraagd ook doortrok naar joden die verplicht een taart moesten bakken voor een nazi koppel. Niet principieel libertarisch, maar de aantrekkingskracht tot die zelfmoordcultus is sterk, de Siren song is kennelijk moeilijk te weerstaan. Of is het misschien de afstoting van de deplorables. 

 

 

Comments:

Doneer2