Co-opt Karen meme

Vrijspreker: U merkt dat bij zelfs memes worden gestolen

Opperdienaar: Je had ooit het Karen meme, de belerende bemoeial die de kliklijn belt omdat haar buren zich niet aan één of andere regel houden. Ze ziet zichzelf niet als een laffe NSBer die haar medeslaven verraadt aan hun eigenaars. Ze ziet zichzelf als een moedige politieagent die de samenleving voor onheil behoedt. Het onheil waar de regels van de heersers tegen zouden beschermen. Karen was dus meestal een blanke dame die de politie belde voor onzinnige dingen.

obedient coward virtuous

 

currency future compliance

Met de Karen meme werd deze figuur door libertariërs een beetje op de korrel genomen.

Vrijspreker: Maar wat gebeurde er met het Karen meme?

Opperdienaar: Zoals alles van libertariërs, werd het gestolen. Nu bestaat er volgens de meest consistente diehards onder jullie geen intellectueel eigendom, maar toch. Het Karen meme betekent nu wat anders.

Vrijspreker: Hoe is het veranderd?

Opperdienaar: Nu is Karen opeens een racist geworden. Je had het kunnen voorspellen. Het omkeer punt gebeurde denk ik met deze zaken.

De vrouw belde de politie voor een zwarte man die haar vroeg haar hond aan de lijn te houden en werd natuurlijk gelijk aangeklaagd voor een jaar gevangenis, beet diep in het stof door excuses aan te bieden.

Daarna kreeg je nog een vrouw die de politie belde omdat ze een zwarte man een Black Lives Matter banners op een huis zag aanbrengen zonder door te hebben dat dit zijn eigen huis was. Die moest natuurlijk ook door het stof.

Toen Karen eenmaal racistisch was gemaakt, was er natuurlijk snel een anti Karen wet, die een racistisch gemotiveerde hulp oproep aan de politie tot strafbaar feit maakte.

Nu wordt de politie niet meer gebeld bij zwarte inbrekers, want als het schreeuwende meute beweert dat het racistisch is, ben je de sigaar. Vrij inbreken voor zwarten dus, waarschijnlijk gaan zelfs witte inbrekers nu hun gezicht wart maken om het risico op aanhouding te verminderen.

RockingmrE neemt de tijdlijn van de gestolen meme door

Ondertussen gebeuren er zorgwekkende zaken in de VS. Moeder wordt doodgeschoten na 'All lives matter' argument. Motorrijder wordt doodgereden omdat hij wit is. Toronto BLM founder noemt witte mensen untermenschen. Titania McGrawth heeft nog eens op een rijtje gezet wat er allemaal racistisch is tegenwoordig. De gemeente Amsterdam wil alle ambtenaren op 'white privilege' cursus sturen.

Een undercover actie over de Facebook censuur laat iemand binnen Facebook zien die lachend zegt dat je blanken gemakkelijker kunt ontslaan: "No one has the white man's back." Natuurlijk werd deze blanke dame zelf gelijk ontslagen. Er is niet bekend of de dame die graag 80 miljoen dollar van Iran accepteerde om Trump te executeren haar baan nog heeft.

Langzamer hand krijgt de witte mens een schietschijf opgeplakt lijkt het. Hopelijk brandt het snel door de meest bevattelijke mensen heen en komt het daarna een beetje tot rust, zoals een virus. Maar momentum is nog niet in de goede richting. Joe Rogan, Jordan Peterson en Bret Weinstein proberen zich in ieder geval uit een burgeroorlog te argumenteren.

 

 

Comments:

Doneer3