De marionet bewegen als alpha signaal

Vrijspreker: U ziet steeds meer Heersers die de meest onzinnige of duidelijk hypocriete dingen opleggen. Wat zit daar achter?

Opperdienaar: Het is een teken van macht, van laten zien wie er de alpha male is. In een vliegtuig mag je wel op minder dan 1.5 meter afstand zitten omdat de ventilatie zo goed is, maar je mag niet op het malieveld demonstreren tegen de 1.5m wet omdat de ventilatie buiten kennelijk slechter is dan in een vliegtuig. Maar je mag dan weer wel demonstreren tegen politiegeweld in de Verenigde staten, maar alleen tegen racistisch politiegeweld, want ander politiegeweld is ok.

Vrijspreker: Snapt U het nog?

Opperdienaar: Het enige dat je hoeft te snappen is dan je gewoon altijd moet zeggen: "Uw wil geschiedde" Dan zit je altijd goed. Je moet schichtig en angstig kijken hoe de wind waait en dan met de meute mee hollen in de richting die de heersers hebben uitgestippeld. Alle bewijs verbranden dat je ooit iets anders hebt gedacht, ook als dat 3 minuten geleden was. Dat is absolute macht.

Er is een oorlog aan de gang om jouw brein. Een oorlog waarbij meer op het spel staat dan wat voor oorlog om een olieveld of pijplijn dan ook. Wie het terrein van jouw brein wint, verdient alle productiviteit minus de kosten om het in leven te houden. 

We zien elke dag de tests of je brein al overwonnen is. Mondkapjes verplicht, maar ze werken niet, behalve degene die werken, maar die zijn weer verboden. Het zijn testballonnetjes om te zien hoe de zaak er voor staat met jouw brein.

mondkapjes

 

corona toilets

Alleen een oppermachtig wezen kan mensen onzinnige dingen laten doen. Als je iemand ziet die het ene moment één standpunt verdedigt en even later met evenveel passie een tegenovergesteld standpunt, dan neem je aan dat het een marionet is een speelbal van ongeziene onder stromen.

Vrijspreker: Was dit altijd al zo?

Opperdienaar: Rituelen in de kerk dienen ook dat doel: Bidden, wierook verbranden, hostie eten. Elke religie heeft zo van die zinloze rituelen.

Als je iemand wat onzinnigs ziet doen, denk je toch: Wie is in staat hem zo iets onzinnigs te laten doen? Dat is degene die aan de touwtjes trekt en daar moet je mee spreken om iets uit die marionet te krijgen. Wie zijn macht wil tonen, laat de marionet steeds raardere sprongen maken. Dat is wat je nu ziet. Vooral aan de linkerkant zie je wat je de puriteinse doemlus zou kunnen noemen. Allerlei facties die over elkaar heen rollen om zich nog zuiverder in de leer te tonen. Er worden in de VS nu merken appelstroop hernoemd om maar niet racistisch te lijken. Het is echter nooit genoeg. Ik hoorde het ergens ook de 'circular firing squad' genoemd worden.

 universities slave owners

Comments:

Doneer2