Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW)

Vrijspreker: U wilde deze organisatie even bespreken. Waarom?

Opperdienaar: Ik ga meestal niet op het actuele nieuws in, maar dit schandaal is toch wel groot en wordt totaal niet genoemd in de gewone media. Wie kan zich nog de aanval op Syrië herinneren die plaats vond nadat Assad een grens overschreden had door zijn eigen bevolking met chemische wapens te bestoken? Het was 7 april 2018 en vreemd genoeg lag de overwinning op de rebellen voor het oprapen. Helaas, pindakaas, de chemische wapens aanval op Douma betrok de Amerikanen, Fransen en Britten in het gevecht. 

Het valt in een traditie van vele false flag aanvallen, die vaak met een geheim, angstaanjagend nieuw wapen uitgevoerd worden. Hier moet tegen opgetreden worden! Nu moet er natuurlijk altijd een stempel van goedkeuring op en daar werd de OPCW voor ingeschakeld. Inspecteurs gingen aan het werk en een vernietigend rapport werd geschreven. 

Vrijspreker: Duidelijk, zaak gesloten, of niet?

Opperdienaar: Nee, veel mensen twijfelden al aan de juistheid van de berichtgeving van clubjes als 'de Witte Helmen' en Bellingcat, maar sinds kort wordt er ook druk gelekt door medewerkers binnen de OPCW. Dat geeft een mooi inzicht in hoe dit soort organisaties werken.  Nu deel 4 van de email lekken door Wikileaks online is gezet, blijkt dat 

wikileaks OPCW

 

 

In het nieuwste lek, komt een email van OPCW chief of Cabinet Sebastien Braha ter sprake (die zo geliefd is bij zijn inspecteurs dat ze hem ook wel Voldemort noemen) die pisnijdig is over medewerker Ian Henderson's Engineering Assessment die concludeerde dat de Douma aanval waarschijnlijk een in scene gesteld incident was. Braha geeft de OPCW staf de opdracht om alle sporen te wissen uit het beveiliingsregister van de organisatie over de 'bezorging opslag/wat dan ook' van de chemische wapens.

Vrijspreker: Duidelijk, liegen over massavernietigingswapens om een aanval te rechtvaardigen en daarna de sporen daarover wissen.

Opperdienaar: Die gaspijplijn moet door Syrië gelegd worden en daarom moet Assad met zijn Russische vrienden het veld ruimen. Dan mag je best een beetje liegen. Alleen jammer dat het uiteindelijk toch mislukt is.

 

Comments:

Doneer2a