Wikipedia Propaganda

Vrijspreker: U stelt dat elke bron die gezien wordt als waar, uiteindelijk bevolkt zal worden door manipulatieve leugenaars. Het laatste slachtoffer is Wikipedia.

Opperdienaar: De leugen kan niet zonder geweld en andersom. Zoals Alexander Solzhenitsyn het zei:

alexander solzehnitsyn alexander solzehnitsyn violence can only be

Dit is de reden dat mensen leugens zo verdedigen. Omdat ze ergens een lange tijd geleden geweld hebben goedgekeurd. Voor een gedeelte is er dus gewoon vraag naar leugens en voorzien wij heersers en onze media en academici gewoon in aanbod. Hier een voorbeeld van een Amerikaanse presidentskandidaat.

literally give everybody money

Yang math

Zijn mathematische boodschap doet niet veel onder voor die van Crypto queen Dr Ruja van de cryptoscam Onecoin. Die riep van vanuit Wembley stadion voor een groot beeldscherm naar een uitzinnige menigte dat Onecoin een Bitcoin killer was en dat de wereld behoefte had aan meer Onecoins, dus dat de voorraad Onecoins omhoog moest van 2 miljard naar 120 miljard. Maar ze wilde iedereen rijk maken dus werd iedereens Onecoin voorraad verdubbeld. De menigte ging door het dak 2 x zo veel coins uit een voorraad die 60 keer zo groot was. Wiskunde is kennelijk niet de grootste kracht van mensen die in gratis geld geloven.

Vrijspreker: Maar hoe past Wikipedia in de leugen?

Opperdienaar: Als een bron van informatie, moet het net als wetenschap worden gecorrumpeerd voor de machthebbers. Daarom heb je een leger editors nodig die continu de verhaallijn aanpassen op Wikipedia in het voordeel van de heersers. Als voorbeeld: Syrië. Assad is de kwaaie pier aangezien hij geen gaspijplijn door zijn land wil laten leggen en vriendjes met Putin is. Om te bewijzen dat Assad een schurk was, werden groepjes in het leven geroepen die beweerden dat Assad zijn eigen belastingbetalers met gifgas bombardeerde. Die groepje was opgericht door iemand van de Britse geheime dienst MI6, James le Mesurier onder de poëtische naam "de witte helmen". De naamgeving doet denken aan 'moeders tegen wapengeweld' en 'moeders eisen actie' van die typische aanstekelijke smetteloos witte, tot de verbeelding sprekende namen. De witte helmen waren dan weer wel door geheim agenten opgericht. Onlangs werd de heer le Mesurier echter vermoord in Turkije en ontstond een ware edit oorlog op zijn Wikipedia pagina. Philip Cross was de voornaamste editor die nooit een moment vrij leek te nemen om de pagina bij te stellen om de geschiedenis in de juiste richting te laten lopen

Het doet denken aan dat andere clubje 'The Syrian Observatory for human rights', een enkele man in een appartement in het VK die belangrijke bron was voor de westerse media over Syrië. Hij kreeg van de witte helmen te horen wie Assad nu weer had geprobeerd te vermoorden.

Vrijspreker: Dus om geweld te plegen heeft de overheid leugens nodig, om die leugens te verspreiden, zijn autoriteiten nodig die het meest geloofd worden door de onderdaan?

Opperdienaar: Vandaar dat religie, wetenschap, pers, academici allemaal een geld douche krijgen om ze afhankelijk en incompetent te maken. Naarmate ze hun geloofwaardigheid verliezen, gaat de geldkraan weer dicht. We betalen niet voor niets. Die belastingvrijstelling van kerken moet er aan. Dan betalen we weer de mensen die dan geloofd worden. Het 'Organization for the Prohibition of Chemical Weapons' (OPCW) heeft kennelijk te weinig geld gekregen want daar hebben een paar klokkenluiders laten weten dat het verhaal over Assad en chloorgas niet helemaal klopte.

 

 

 

 

Comments:

Doneer2a