Menselijke waanzin boven de 400 ppm

Vrijspreker: U zit dat de hoeveelheid waanzin boven de 400 ppm is gekomen. Wat zijn daar voorbeelden van?

those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities

Opperdienaar: Alle ingrediënten in lucht zijn inmiddels gedemoniseerd behalve zuurstof (terwijl zuurstof extreem reactief is en dodelijk bij te lage concentraties). De voedselverbouwing, de bouw, het verkeer, het moet allemaal stilgelegd worden vanwege progressieve mensen, want vooruitgang is stilstand. Er is niets dat ze niet bereid zijn op te offeren voor de goede zaak. Je hoeft ze maar wijs te maken dat iets goed is en ze beginnen te offeren. Zelfs als ze gisteren nog niet van het bestaan van PFAS afwisten, is het nu een onoverkomelijk probleem. Dat je niets zou hoeven op te offeren voor de goede zaak, of zelfs iets zou kunnen winnen met inzet voor de goede zaak, klinkt ze onwaarschijnlijk in de oren. Eerst offeren ze natuurlijk het liefst anderen op. Of nog liever de kinderen van anderen. Bergen schulden opbouwen die door toekomstige generaties moet worden terugbetaald. De onderdaan wordt steeds effectiever klem gezet.

Vrijspreker: Verwacht U dat er ook een hockeystick vervolg komt, zoals de klimaatverandering hockeystick grafiek? Dat de waanzin opeens escaleert?

Opperdienaar: Ik sta open voor het idee dat zelfs waanzinnigen ergens een kern van waarheid te pakken hebben. Die temperatuur gaat nergens heen, zelfs de klimaatwetenschappers beginnen voorzichtig aan te geven dat het uit de hand loopt. Tovernaarleerlingen die de controle kwijt zijn. Maar de waanzin zelf staat in de startblokken voor een exponentiële groei. De 400 ppm aan waanzin is overschreden: Sekspoppen die rechten moeten krijgen, kinderen van 7 jaar die hormoonbehandelingen krijgen voor geslachtsveranderingen, negatieve rentes, de lijst is te lang om op te noemen. Met rellen in Chili (!), Ecuador, Libanon, Hong Kong,  Catalonië, Parijs en protesten op het Malieveld, lijkt er niet veel voor nodig te zijn om de vlam in de pan te laten slaan. Er wordt al openlijk gehint naar het vermoorden van de president van de VS. (Barbara StreisandTom Arnold). Het klimaat kent geen positieve terugkoppeling als de hoeveelheid CO2 over de 400 ppm komt, maar waanzin heeft wel een positieve terugkoppeling. We hebben in de geschiedenis gezien dat grote groepen mesen soms een waas voor hun ogen krijgen.

quote men it has been well said think in herds it will be seen that they go mad in herds while they charles mackay 116893

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments:

Doneer4