De wet van behoud van waanzin

Vrijspreker: U beweerde al eerder dat als een individu een bepaalde emotie niet voelt, dat de mensen om hem heen deze emotie des te meer voelen.

Opperdienaar: Inderdaad. Een voorbeeld dat veel mensen direct begrijpen is als iemand dronken op de rand van een hoog gebouw danst. De mensen om hem heen zullen de angst voelen die de dronken danser niet voelt. De wet van behoud van angst. Of de film waarbij de nietsvermoedende dame in de douche stapt waar de kijker van weet dat er een moordenaar met een mes in zit.

Maar het geldt niet alleen voor angst. Het geldt ook voor waanzin. Veel klimaat alarmisten vallen over elkaar heen om onderdanen de grootste doem scenarios voor te schotelen. Vergezeld van een oplossing: meer belasting. Probleem, reactie, oplossing. Dit terwijl volgens een Greenpeace enquete onder klimatologen slechts 13% een uit de hand lopend broeikaseffect waarschijnlijk acht. De Amerikaanse politica AOC stelde in een programma genaamd "The Green New Deal" voor om 93 biljoen USD uit de onderdanen te trekken ($600.000 per huishouden) en door overheden te laten besteden in plaats van door de mensen die het verdiend hebben. 

De naam 'The Green New Deal' is een knipoog naar een populair geacht programma dat de VS langer in de grote depressie hield door meer geld via overheden uit te geven. Het programma zou een in de VS ongekende toename van centrale planning betekenen. Het komt meer in de buurt van het Chinese communistische programma:"De grote sprong voorwaarts". De deadline voor catastrofe is al verder terug geschroefd van 12 jaar naar iets meer dan 12 maanden. In onderstaande video van Part of the Problem, wordt een bijeenkomst van AOC besproken, waarbij iemand in het publiek opstaat die zegt dat de Green New Deal niet genoeg is om de planeet te redden. Zelfs het bombarderen van Rusland is niet genoeg, er zijn te veel mensen op de planeet, we moeten babies gaan eten. Je ziet AOC even worstelen met de paniek dame. Het klinkt als een medestander die iets verder is dan zij. Ze is niet gewend om niet de persoon te zijn die met de meest waanzinnige ideeën komt. Opeens verandert ze in een kalmerende stem. Dave Smith en Robbie Bernstein bespreken het verschijnsel dat de som van de waanzin gelijk moet blijven en dat als 1 iemand heel waanzinnig wordt, de rest zich verstandiger moet gedragen, Dit om te voorkomen dat de totale waanzin teveel toeneemt. Robbie beweert zelfs dat je het best in alle relaties gelijk naar de meest waanzinnige positie kunt springen om daar een vlag te planten. De partner moet dan wel de gezond verstand positie in nemen. 

Complimenten voor deze trol. Geheel in lijn met het artikel van vorige week: Vooruit trollen

eat babies go vegan

Comments:

Doneer2