Trek dat varken aan zijn staart

Vrijspreker: U hebt weer een nieuwe strategie bedacht voor libertariërs. Geef de tegenstander de overtreffende trap. Hoe werkt dat?

Opperdienaar: Ik zag wat stukjes uit het debat tussen de democratische kandidaten in de VS. Toen ze gevraagd werden wie er voor het geven van gratis gezondheidszorg aan illegale immigranten was, stak iedereen zijn hand op. Toen bedacht ik me dat het veel gemakkelijker is om deze partij van een extreem linkse afgrond te duwen, dan ze stukje bij beetje te overtuigen van het non agressie principe. 

Ze zijn als de dood om voor fascist, racist, niet solidair of onverdraagzaam uitgemaakt te worden. De standpunten van Obama en Hillary van 10 jaar geleden, worden nu als fascistische gezien door bijna iedereen in de partij. 

Vrijspreker: Hoe doe je daar wat mee?

Opperdienaar: Ga de partij in en verklaar iedereen die denkt dat er minder dan 100 geslachten zijn voor fascist. Ben je tegen minder dan 6 gescheiden toiletten? Bigot. Wil de grootste gek in de partij 93 biljoen uit de economie stelen om aan milieuzwendelaars te geven? Giet een emmer morele verontwaardiging over ze heen en kom met een plan van 200 biljoen. Vecht iedereen om zo min mogelijk islamofoob te zijn? Stel voor islam verplicht te maken. Vergeet niet een hoop morele verontwaardiging over je tegenstanders heen te storten. Willen je partijgenoten dat je tijdens seks elke 10 minuten mondelinge toestemming vraagt aan je partner, stel voor dat te reduceren tot 1 minuut en maak het schriftelijk. 

Het is gewoon veel gemakkelijker duwen in de kant waarin het toch al naar toe gaat dan ze proberen tegen te houden. Ze zitten in hun eigen cocon en missen elk referentiekader met de onderdaan die met hun wetten moet leven. Ze worden omgeven door belangengroeperingen en draaien zichzelf helemaal vast. Als het maar extreem genoeg wordt knallen alle minderheidsgroepen zoals joden, islamisten, homos, klassestrijders uiteindelijk tegen elkaar op. Bernie Sanders noemde immigratie ooit een rechts beleid van de gehate Koch broertjes. De immigranten zetten immers de banen van zijn basis, de arbeidersklasse, onder druk. Maar Sanders is om op immigratie, zelfs hij kan niet tegen de stroom in. Je kunt alleen maar harder naar de waterval roeien. Als je wilt winnen moet je met alle gekheid mee doen en zelfs voorop lopen. Herstelbetalingen van slavernij? Kamala Harris loopt voorop, hoewel ze geen slavernij verleden heeft, behalve dat haar voorouders slaven hielden, en alleen de huidskleur deelt. Wat te denken van joden en moslims in één partij? Wat te denken over moslims en homo's?

Vrijspreker: Dus het gaat er om je te presenteren als een leider, dat doe je door voorop te lopen, zelfs als het naar de afgrond gaat?

Opperdienaar: Inderdaad, ze zullen je volgen en aangezien ze geen contact meer hebben met de onderdanen, lopen ze zo de afgrond in. Ze hebben alleen hun kleine wereldje waanzinnigen als baken om te zien of ze iets fout doen. Net zoals alle centrale bankiers hun munten devalueren, maar kijkend naar elkaar denken dat er niets aan de hand is. Het lijkt al aardig op weg, ze noemen elkaar nu al racist:

 

 

Comments:

Doneer2